Home Divertisment Evoluţie Rucsacul robotizat Gitamini își poate recunoaște proprietarul

Rucsacul robotizat Gitamini își poate recunoaște proprietarul

0

Rucsacul robotizat Gitamini își poate recunoaște proprietarul. Gitamini poate transporta până la 20 de kilograme pe o rază de 30 de km.

Rucsacul robotizat Gitamini își poate recunoaște proprietarul

În 2019, compania Piaggio Fast Forward din Boston a lansat prima iterație a unui transportator automat pentru pietoni, supranumit Gita. După doi ani vin mai multe îmbunătățiri de design. Astfel, PFF va lansa o versiune mai mica și mai agilă, numită Gitamini în luna octombrie.

Versiunea originală venea cu un volum de încărcare de până la aproape 2.000 de centimetri cubi. De asemenea, este capabil să transporte până la 40 de kilograme de echipament și să călătorească la o viteză maximă de 6 mph.

Gitamini, pe de altă parte, are dimensiunea unui Border Collie și cântărește doar 28 de kilograme. Poate transporta până la 20 de kilograme și, datorită mânerelor externe, poate fi ridicat cu ușurință peste borduri, scări și alte obstacole chiar și atunci când este încărcat complet.

Mini este evaluat pentru o rază de acțiune maximă de 30 de km sau aproximativ șase ore de utilizare înainte de a avea nevoie de reîncărcare. Mai mult, PFF a introdus un tracker pe centură cu optică avansată și viziune automată.

Prin apăsarea unui buton, această versiune a rucsacului va găsi, recunoaște și urmări în mod autonom „liderul” folosind doar indicii vizuale și aspecte precum culoarea și mișcarea. Robotul nu necesită o conexiune GPS, celulară sau wireless pentru a face acest lucru.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version