More

  Chrome primește un editor Adobe Acrobat PDF

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Chrome primește un editor Adobe Acrobat PDF, după o lungă perioadă de timp. Extensia este disponibilă chiar acum.

  PDF-urile nu mai sunt atât de complicate ca în trecut, dar uneori pot da dureri de cap. Mai ales atunci când ai nevoie urgent să faci o editare rapidă. Nu toată lumea dorește să descarce software dedicat pentru desktop pentru semnarea ocazională unui document. Iar aplicațiile web vin la pachet cu tot felul de riscuri. Nu vrei să încarci documentul tău pe oricce site. Mai ales când lucrezi cu date cu caracter personal. Acest anunț a fost așteptat deja de prea multă vreme. Astfel, Adobe lansează extensiile Acrobat Chrome și Edge. Extensiile permit accesarea instrumentelor sale PDF, direct prin browser.

  Chrome primește un editor Adobe Acrobat PDF

  Dacă în mare parte ai nevoie de ceva care să permită semnarea documentelor, vestea bună este că nu este necesar abonamentul Acrobat Pro DC. Funcționalitatea poate fi accesată prin intermediul extensiei.

  Accesul gratuit permite, de asemenea, adăugarea de comentarii la PDF-uri. Pe lângă faptul că permite descărcarea și imprimarea documentelor. Doar atunci când este necesară convertirea un PDF într-un document Microsoft Word este nevoie de funcționalități suplimentare.

  Extensiile sunt separate de Acrobat web, pe care Adobe l-a actualizat recent. Compania a eliminat caracteristicile diponibile și pe clientul său desktop. Dacă taskurile zilnice implică editarea frecventă a PDF-urilor, probabil că este înțelept să utilizezi în continuare aplicația dedicată Adobe. Pentru toți ceilalți, extensiile ar trebui să funcționeze foarte bine.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here