Home PC Laptopuri MacBook Pro 2021 va avea display Mini LED cu 120Hz

MacBook Pro 2021 va avea display Mini LED cu 120Hz

0
MacBook Pro 2021 va avea display Mini LED cu 120Hz

MacBook Pro 2021 va avea display Mini LED cu 120Hz rată de împrospătare, potrivit informațiilor.

Apple organizează evenimentul Mac „Unleashed” pe 18 octombrie. În cadrul evenimentului, compania va prezenta probabil noile modele MacBook cu M1X. Au existat zvonuri potrivit cărora modelele MacBook Pro vor avea display Mini LED. Acum, noi informații sugerează că laptopurile de top de la Apple vor oferi, de asemenea, o rată de reîmprospătare de 120Hz.

Potrivit lui Ross Young, CEO al DSCC, viitoarele modele MacBook Pro vor avea un panou Mini LED cu o rată de reîmprospătare de 120Hz.

Ross Young are un palmares solid, așa că nu vom fi surprinși dacă acest lucru se dovedește a fi adevărat. Panourile Mini LED pentru noul MacBook Pro sunt furnizate de LG Display și Sharp. Sunt aceleași companii care au furnizat panouri pentru iPad Pro de 12,7 inci.

MacBook Pro 2021 va avea display Mini LED cu 120Hz

Deși informațiile despre display-ul Mini LED al MacBook Pro există de ceva vreme, informația despre 120Hz este nouă. Dacă este adevărat, acest lucru ar marca prima dată când Apple a folosit un afișaj cu o rată de reîmprospătare ridicată.

IPad Pro din acest an a fost primul care a venit echipat cu un afișaj Mini LED. Pentru cei care nu știu, afișajele Mini LED prezintă mii de LED-uri minuscule. Acestea oferă un contrast extrem de superior, o luminozitate mai mare și performanțe HDR îmbunătățite comparativ cu LCD-urile tradiționale. În schimb, ecranele LCD tradiționale au doar între câteva zeci și câteva sute de zone de estompare locale.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version