Home Divertisment Gaming Sony permite înregistrarea pentru tombola PS5

Sony permite înregistrarea pentru tombola PS5

0
Sony permite înregistrarea pentru tombola PS5

Sony permite înregistrarea pentru tombola PS5, care oferă o șansă utilizatorilor. Astfel cei care se înregistrează au șansa de a cumpăra consola PS5 de sărbători. Pare a fi o șansă mai bună decât să stai la o coadă în magazin.

Sony a lansat o pagină web unde te poți înregistra pentru oportunitatea de a cumpăra un PS5. Achiziția va putea fi realizată la timp pentru sărbători. Compania spune că va avea „o cantitate limitată de console PS5” pentru clienții americani, prin intermediul magazinului său PlayStation.

Este probabil mai bine să completezi înregistrarea mai devreme decât mai târziu. Este nevoie de un ID de rețea PlayStation pentru a te înregistra.

Sony va începe să trimită invitații cu instrucțiuni pentru achiziționarea unui PS5. Împreună cu o listă de accesorii, dacă se dorește, în noiembrie. Și spune că destinatarii invitațiilor vor fi „pe baza intereselor anterioare și a activităților PlayStation”.

Este vag, dar poate că va recompensa jucătorii fideli sau cei care au bifat casetele potrivite pentru e-mailurile de marketing. Cei care primesc invitație, vor trebui să acționeze rapid, deoarece perioada este limitată.

Sony permite înregistrarea pentru tombola PS5

Nu este prima dată când Sony acceptă înregistrările pentru șansa de a prinde un PS5. Însă spre mijlocul și sfârșitul anului 2021, refacerea stocurilor au fost din ce în ce mai rare. Pe măsură ce ne apropiem de sărbători, comercianții cu amănuntul, cum ar fi Amazon și Best Buy, pot bloca alte stocuri în spatele abonamentelor plătite. Astfel, stimulează aderarea la aceste servicii.

Pe de o parte, acest lucru este bun, deoarece ar trebui să țină roboții la distanță. Precum și persoanele care ar putea fi doar concentrate pe vânzarea consolelor pentru profit. Deci, cu alte cuvinte, această reaprovizionare planificată a consolei de la Sony ar putea fi cea mai bună șansă de a vă asigura o consolă.

Momentan nu avem informații cu privire la o astfel de șansă și pentru clienții din România, dar vă ținem la curent dacă apar noi informații.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version