Home Smart Smartphones Samsung Galaxy S22: Memorie și culori disponibile

Samsung Galaxy S22: Memorie și culori disponibile

0
Samsung Galaxy S22: Memorie și culori disponibile

Samsung Galaxy S22 apare într-o serie de noi informații, care oferă detalii despre memorie și culorile disponibile. Informațiile au fost „scăpate” chiar de retaileri.

Samsung lansează seria Galaxy S22 la începutul anului viitor, iar informațiile și „scăpările” vin pe bandă rulantă. Cea mai recentă informație dezvăluie opțiunile de culoare și memoria pentru viitorul trio emblematic al gamei Galaxy S.

Utilizatorul Snoopy Tech susține că informațiile de la comercianți au dezvăluit că nu există modificări semnificative de la dispozitivele S21. Versiunea S22 și versiunea Plus primesc 8GB RAM, iar opțiunile de 12GB și 16GB sunt rezervate doar pentru Ultra.

Samsung Galaxy S22: Memorie și culori disponibile

Galaxy S22, Galaxy S22+, va fi lansat în alb-negru, rose gold și verde. Galaxy S22 Ultra va primi și versiuni alb-negru, iar a treia opțiune este roșu închis.

Vor exista și diferențe la mediul de stocare. Galaxy S22 și Galaxy S22+ au posibilitatea de a alege între 128GB și 256GB. S22 Ultra, pe de altă parte, va fi disponibil în variante de 256GB și 512GB.

Au trecut aproape doi ani de când Samsung a oferit o versiune de 1 TB de stocare, când gigantul coreean a lansat Galaxy S10+ Performance Edition. Se pare că interesul pentru această opțiune nu a fost suficient de mare pentru a justifica o continuitate.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version