Home Divertisment Gaming Blizzard lucrează la un nou joc survival

Blizzard lucrează la un nou joc survival

0
Blizzard lucrează la un nou joc survival

Blizzard lucrează la un nou joc survival care va fi disponibil atât pentru PC, cât și pe console. Blizzard, studioul care a creat Overwatch, Diablo și World of Warcraft, pregătește un nou gen. Anunțul este că lucrează la un joc de supraviețuire.

Se pare că proiectul este în stadiile incipiente de dezvoltare, așa că nu vă așteptați la un produs finit prea curând. De remarcat este faptul că editorul experimentează cu mecanici noi și lumi noi, chiar noi concepte.

Postarea companiei Blizzard despre jocul de supraviețuire spune că va fi „un loc plin de eroi pe care trebuie să-i întâlnim, povești de spus și aventuri de trăit. Un tărâm cu multe posibilități, care așteaptă să fie explorat”. O descriere destul de bagă, dacă nu de-a dreptul generalistă pentru acest gen.

Blizzard lucrează la un nou joc survival

Studioul a confirmat un detaliu despre proiect: va fi disponibil pe „PC și consolă”. Este greu de spus dacă utilizarea termenului de consolă este tocmai portivită în acest caz. Asta pentru că Microsoft tocmai a anunțat planurile de a cumpăra Activision Blizzard. Iar viitorul jocurilor sale multiplatforme este incert.

Funcționând ca o subsidiară a Microsoft, este posibil ca Blizzard să creeze un joc doar pentru consolele Xbox. Asta înseamnă că PlayStation și Switch vor rămâne pe afară.

Probabil că va trece cel puțin un an până când vom auzi detalii despre platformă și informații concrete despre joc. Dar Blizzard caută să angajeze profesioniști pentru design și inginerie, pentru a completa echipa.

Activision Blizzard se confruntă în prezent cu un proces și mai multe investigații privind acuzațiile de discriminare sistemică de gen și hărțuire sexuală la studio.

Un angajat al Blizzard a făcut public experiența ei, spunând că a fost „supusă unor comentarii grosolane despre corpul [ei], avansuri sexuale nedorite, a fost atinsă în mod necorespunzător, supusă evenimentelor de echipă cu infuzie de alcool și târâșuri în cuburi, invitată să facă sex ocazional cu superiorii ei și înconjurată de o cultură a băieților care dăunează femeilor”.

Șeful Blizzard, Mike Ybarra, a promis săptămâna trecută că va reconstrui încrederea în studio și va stabili „un mediu de lucru sigur, incluziv și creativ” pe măsură ce se face tranziția la Microsoft.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version