Home Smart Smartphones Samsung Galaxy M23 5G apare cu tot cu specificații

Samsung Galaxy M23 5G apare cu tot cu specificații

0
Samsung Galaxy M23 apare cu tot cu specificații

Samsung Galaxy M23 5G apare cu tot cu specificații, prin intermediul Google Play Console. Informația a fost descoperită „accidental”.

Samsung Galaxy M23 5G și-a făcut recent apariția în baza de date a NBTC. Iar acum este dezvăluit parțial și de o listă Google Play Console. De data aceasta, însă, documentele oferă ceva mai multe informații despre hardware.

Potrivit unui raport MySmartPrice, aceste randări au fost obținute prin intermediul unor surse din industrie. Sursele au oferit informații și despre specificațiile viitorului terminal. Noile randări arată că designul lui Galaxy M23 5G a fost modificat în comparație cu predecesorul său.

Modulul camerei este deosebit de diferit de data aceasta, cu o formă de pastilă verticală, în comparație cu modulul de cameră mai pătrat de pe Galaxy M22. Randările dezvăluie, de asemenea, că dispozitivul va veni cu o configurație de trei camere. Galaxy M22 are configurația cu patru camere.

Samsung Galaxy M23 apare cu tot cu specificații

Revenind la specificațiile sale, Galaxy M23 5G este un smartphone de gamă medie. Va avea un panou TFT de 6,6 inch cu rezoluție Full HD+, care acceptă 16 milioane de culori. Rata de împrospătare va fi de 120Hz. Ecranul va avea o crestătură „waterdrop” pentru camera selfie.

Pentru fotografie, dispozitivul va primi o configurație de cameră triplă, format dintr-un senzor de cameră principală de 50MP f/1.8, cuplat cu o cameră ultra-wide de 8MP f/2.2 și un senzor macro de 2MP f/2.4.

Senzorul principal al camerei va veni cu suport pentru stabilizare optică a imaginii (OIS). Camera din spate acceptă înregistrare video 720p la 120fps și înregistrare video 4K la 30fps.

Procesorul va fi un Qualcomm Snapdragon 750G, alături de cel puțin 4GB de RAM și 128GB de stocare internă. Smartphone-ul 5G va oferi, de asemenea, expansiune de stocare de până la 1TB cu card microSD.

Va cântări aproximativ 198 de grame și va măsura 165,5 x 77,0 x 8,4 mm. În ceea ce privește software-ul, Galaxy M23 5G va porni One UI 4.1 bazat pe Android 12.

Alte specificații includ Bluetooth 5.0, GPS, NFC, WiFi, mufă pentru căști de 3,5 mm, port USB-C, difuzor unic etc. Informația mai precizează că opțiunea de stocare Galaxy M23 5G 4GB + 128GB va avea prețuri între 250 euro și 300 euro.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version