Home Lifestyle Auto Ford va lansa 7 modele electrice în Europa

Ford va lansa 7 modele electrice în Europa

0
Ford va lansa 7 modele electrice în Europa

Ford va lansa 7 modele electrice în Europa până în 2024. Modelele noi includ crossover-uri, un model Puma și duba Transit.

Ford își îndeplinește rapid promisiunea de a deveni complet electric în Europa. Compania intenționează acum să introducă șapte vehicule electrice noi în Europa până în 2024. Gama se va concentra pe crossover-uri, inclusiv pe o versiune electrică a modelului compact Puma. Vor exista și modele „de mărime medie” și „sport” cu cinci locuri.

De asemenea, vor exista și noi ediții ale furgonetelor Transit și Tourneo, inclusiv modele mai mici Courier, precum și modele Custom.

Crossover-ul mediu va fi primul vehicul electric pentru pasageri produs în serie de la noua unitate Ford din Köln. Aceasta va avea cinci locuri și o autonomie de 500 km. Ford va dezvălui oficial vehiculul în cursul acestui an și va începe producția în 2023.

Ford va lansa 7 modele electrice în Europa până în 2024

Transit Custom și Tourneo Custom sunt, de asemenea, programate să sosească în 2023. În timp ce Puma, crossover-ul sport, Transit Courier și Tourneo Courier sunt programate în 2024. Mustang Mach-E și E-Transit fac deja parte din gama europeană a Ford.

Ford speră să treacă la o gamă completă pentru pasageri în Europa până în 2030 și să elimine complet benzina și motorina până în 2035.

Acest lucru încă lasă o mare parte din gama Ford dependentă de motoarele cu ardere internă. Și nu ne-am aștepta ca cea mai mare parte din listă să ajungă în SUA. Puma nu a fost vândut niciodată în Statele Unite, spre exemplu.

Cu toate acestea, strategia nu este surprinzătoare. Ford spune că Puma este cel mai bine vândut vehicul de pasageri în Europa. Iar furgonetele precum Transit sunt foarte comune în rândul companiilor europene.

Această foaie de parcurs aduce energia electrică pe unele dintre cele mai cunoscute modele Ford de pe continent. Chiar și crossoverele complet noi vor aborda acest segment care devine tot mai popular.

Ford dorește în mod clar ca vehiculele sale electrice să fie văzute ca modele mainstream, ca să nu mai vorbim de concurența cu VW ID.Buzz și alții.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version