Home Smart Smartphones Xiaomi 12 Ultra va fi lansat curând

Xiaomi 12 Ultra va fi lansat curând

0
Xiaomi 12 Ultra va fi lansat curând

Xiaomi 12 Ultra va fi lansat curând, informațiile indicând o lansare în luna mai. Dispozitivul va fi disponibil în primă fază doar în China.

Xiaomi 12 Pro este flagship-ul de ultimă generație, lansat recent în China. Dar acesta nu se ridică la nivelul modelului Ultra. După lansarea Mi 11 Ultra de anul trecut, este logic ca și anul acesta să existe un Xiaomi 12 Ultra. Iar astăzi un nou zvon ne indică perioada aproximativă de lansare.

Aparent, Xiaomi 12 Ultra va fi anunțat oficial pentru piața din China în luna mai. Iar apoi își va face drum în alte țări, la un moment dat, după aceea.

Xiaomi 12 Ultra va fi lansat curând

Este un parcurs firesc, care s-a produs și în cazul celorlalte 12 serii. Au fost lansate în China în decembrie, iar pe piețele internaționale au ajuns la mijlocul lunii martie. Sperăm că așteptarea nu va fi la fel de lungă și pentru 12 Ultra.

Conform zvonurilor anterioare, Xiaomi 12 Ultra ar trebui să aibă procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1+, un display QHD OLED de 120Hz, o baterie de 4900mAh cu încărcare rapidă de 120W și un modul de cameră marca Leica.

Sursa

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version