Home Divertisment Aplicaţii Apple adaugă în Fitness+ antrenamente pentru părinți

Apple adaugă în Fitness+ antrenamente pentru părinți

0
Apple adaugă în Fitness+ antrenamente pentru părinți

Apple adaugă în Fitness+ antrenamente pentru noii părinți, în special pentru femeile gravide. Compania adaugă șapte videoclipuri într-o serie intitulată „Întoarce-te la fitness după ce ai un copil„.

Apple continuă să își extindă serviciul video de antrenament Fitness+ cu mai mult conținut destinat persoanelor cu nevoi și stiluri de viață diferite. Astăzi, compania adaugă șapte videoclipuri de zece minute pentru proaspeții părinți, într-o serie intitulată „Întoarceți-vă la fitness după ce ați născut un copil„.

Activitățile sunt un mix de exerciții de bază, de forță și de antrenamente Apple „Mindful Cooldown„, care sunt susținute de antrenoarea Fitness+ Betina Gozo, care este proaspătă mamă.

Apple adaugă în Fitness+ antrenamente pentru părinți

La fel ca și alte videoclipuri din serviciu, noile antrenamente prezintă și îndrumări de modificare pentru cei care doresc o provocare mai mare sau preferă un ritm mai lent. Mindful cooldowns oferă întinderi care vizează punctele de tensiune comune după sarcină, în timp ce sesiunile de bază includ exerciții pentru zona pelviană.

Desigur, noii părinți nu ar trebui să se simtă presați să „revină la fitness” după un alt program decât cel cu care se simt confortabil. În videoclipul de prezentare al Apple pentru noul conținut, Gozo precizează clar că spectatorii ar trebui să abordeze revenirea la fitness în ritmul lor și să se asigure că au aprobarea medicului înainte de a se implica în activități intense.

Noile antrenamente sunt disponibile începând de astăzi în Fitness+, despre care, reamintim, costă 10 dolari pe lună. Doritorii trebuie să aibă un Apple Watch pentru a utiliza serviciul.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version