Home Monitoare Momentum 5000 prezintă două modele de monitoare

Momentum 5000 prezintă două modele de monitoare

0
Momentum 5000 prezintă două modele de monitoare

Noile monitoare Momentum de la Philips sunt perfecte pentru gaming și pentru orele lungi de lucru.

Gama premium pentru gaming, Momentum 5000 by Philips monitors, prezintă două noi modele de monitoare de 27 inchi (68.5 cm): Momentum 27M1F5500P și Momentum 27M1F5800.

Concepută pentru a oferi gamerilor experiența imersivă și captivantă pe care o caută, dar și un avantaj competitiv real față de ceilalți jucători, gama Momentum prezintă caracteristici de ultimă generație. Pentru a oferi o experiență cu adevărat completă și pentru a răspunde nevoilor tuturor jucătorilor, aceste modele sunt, de asemenea, excelente pentru productivitate, susținând orele lungi de lucru.

Caracteristici cheie

  • Panouri Nano IPS de 27 inch cu 1,07 miliarde de culori
  • Delta E sub 2 pentru spațiul de culoare sRGB
  • Suport VESA DisplayHDR 600 și AMD FreeSync Premium Pro
  • Rezoluție UltraClear 4K UHD (3840 x 2160) la o rată de reîmprospătare de 144 Hz și conectivitate HDMI 2.1 pentru 27M1F5800
  • Rezoluție Crystalclear QHD (2560 x 1440) la o rată de reîmprospătare de 240 Hz pentru 27M1F5500P
  • MultiView pentru conectare și vizualizare dublă simultană
  • Caracteristici ergonomice, cum ar fi modul LowBlue, Flicker Free și SmartErgoBase

„Aceste două noi monitoare de gaming Philips Momentum sunt dotate cu caracteristici special concepute pentru a oferi jucătorilor tot ce au nevoie pentru a profita la maximum chiar și de cele mai dinamice și mai bogate vizual jocuri video de pe piață. Cu 27M1F5500P și 27M1F5800, jucătorii se vor bucura cu siguranță de un gameplay la cea mai mare intensitate, datorită unei serii de caracteristici performante care oferă o grafică uimitoare și un gameplay fluid, ultra-rapid și cu latență redusă. Acesta este gamingul așa cum a fost menit să fie experimentat”, precizează César Acosta, Gaming Product Manager în Europa pentru MMD Monitors & Displays.

Caracteristici la un alt nivel pentru un gameplay captivant

Pentru a debloca întregul potențial al jocurilor de ultimă generație, jucătorii dedicați au nevoie de echipamente pe măsură. Tehnologia panourilor IPS oferă imagini clare și culori pline, cu unghiuri de vizualizare foarte largi, chiar și în modul pivotant la 90 °. Tehnologia Ultra Wide-Color oferă un spectru cromatic vast pentru o imagine mai strălucitoare și culori atât de vii și realiste încât lasă impresia că sar din ecran. Funcția exclusivă SmartContrast de la Philips analizează conținutul în timp real și ajustează automat culorile și intensitatea luminii de fundal, sporind contrastul pentru a se asigura că jucătorii se bucură de cea mai bună experiență vizuală posibilă.

Elementele vizuale impresionante nu sunt singura cheie pentru un joc cu adevărat captivant. Echipate cu o rată de reîmprospătare rapidă de 144 Hz sau 240 Hz, timp de răspuns de 1 ms și AMD FreeSync Premium, Philips 27M1F5500P și 27M1F5800 sunt concepute pentru a oferi un gameplay fluid cu latență scăzută, fără efecte precum de stuttering sau tearing . Ambele monitoare includ mai multe caracteristici concepute special pentru nevoile jucătorilor, cum ar fi tasta de comutare a meniului EasySelect pentru reglarea rapidă și ușoară a setărilor monitorului pe ecran, MultiView pentru conectare și vizualizare dublă simultană și difuzoare stereo încorporate frontal pentru un sunet bogat și gameplay captivant.

Pentru că jucătorii pasionați petrec mai multe ore în fața monitorului, Philips 27M1F5500P și 27M1F5800 sunt ambele echipate cu funcții eficiente de sporire a confortului, inclusiv modul LowBlue și tehnologia Flicker-Free pentru a proteja ochii de efectele nocive ale luminii albastre și o bază SmartErgoBase care permite ajustări ergonomice pentru un confort maxim.

Preț și disponibilitate

Philips 27M1F5500P și 27M1F5800 vor fi disponibile începând cu Iunie la prețul de 3799 lei respectiv 4049 lei.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version