Home Smart Smartphones Galaxy Z Flip4 Bespoke va oferi mai multe opțiuni

Galaxy Z Flip4 Bespoke va oferi mai multe opțiuni

0
Galaxy Z Flip4 Bespoke va oferi mai multe opțiuni

Galaxy Z Flip4 Bespoke va oferi mai multe opțiuni și va fi lansat pe mai multe piețe. Ediția limitată va fi disponibilă și în mai multe variante de culori.

În octombrie, Samsung a prezentat ediția Bespoke Edition a Galaxy Z Flip3, oferind un total de 49 de combinații de culori. Acest program va fi disponibil și pentru viitorul Galaxy Z Flip4 și, potrivit zvonurilor, va fi extins pentru a oferi și mai multă varietate. Mai mult, va fi disponibil pe noi piețe, unde în trecut nu a fost comercializat.

La personalizarea modelului Z Flip3, utilizatorii puteau alege una dintre cele două culori ale ramei, cinci culori pentru panoul din spate și cinci culori pentru panoul frontal. Excluzând o combinație de culori care se suprapunea cu telefoanele non-Bespoke, acest lucru a oferit 49 de opțiuni. Pentru Z Flip4, Bespoke Studio va oferi probabil personalizări pentru aceleași trei elemente, dar cu mai multe opțiuni.

Galaxy Z Flip4 Bespoke va oferi mai multe opțiuni

Samsung a oferit serviciul de personalizare Bespoke în SUA și Canada, Marea Britanie, Germania și Franța, alături de Coreea de Sud și Australia. Planul pentru acest an este de a se extinde pe alte piețe din Europa și Asia, potrivit informațiilor din interior.

Samsung a oferit personalizarea Bespoke și pentru dispozitivele portabile Galaxy Watch4 și Watch4 Classic. Aceasta a fost o personalizare destul de banală. Alegi modelul de ceas pe care îl dorești, apoi alegi o curea. Se presupune că și viitoarele modele Galaxy Watch5 vor face parte din programul Bespoke și vor fi disponibile și pe noile piețe.

Se așteaptă ca Galaxy Z Flip4 (și Z Fold4) și Galaxy Watch5 să fie prezentate pe 10 august. Rămâne de văzut dacă Bespoke Studio va fi disponibil din prima zi sau dacă va fi lansat mai târziu.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version