Home Lifestyle Cuptoarele electrice Samsung Bespoke sunt disponibile în România

Cuptoarele electrice Samsung Bespoke sunt disponibile în România

0

Samsung Electronics lansează gama de cuptoare electrice încorporabile Bespoke, care îmbină perfect designul modern și tehnologia. Aceasta este dedicată consumatorilor care țin pasul cu ultimele tendințe de design și funcționalitate pentru bucătăriile moderne.

Noutatea gamei Bespoke de anul acesta constă în funcțiile de inteligență artificială pe care le au integrate. Cu ajutorul acestora, experiența gătitului devine una mult mai plăcută și semnificativ mai eficientă pentru toți utilizatorii de electrocasnice Samsung, datorită funcțiilor:

SmartThings Cooking

Oferă mai mult confort în utilizare prin control direct din aplicație. Poate fi pornit pentru preîncălzire, oprit, regla temperatura și timpul de gătire. Recomandă rețete personalizate și creează un plan săptămânal pentru mese. De asemenea, oferă o experiență de gătit ghidată.

Dual Cook Steam™

Oferă flexibilitatea de a pregăti diferite feluri de preparate prin rumenirea și coacerea sau gătirea la abur a alimentelor, toate împreună.

Sous Vide

Permite prepararea alimentelor în vid, la temperaturi joase, pastrând aromele și substanțele nutritive datorită gătirii lente.

Tehnologia Dual Cook permite funcționarea celor două zone de gătit, superioară și inferioară independent sau împreună, cu setări de temperatură și timp diferite, obținând rezultate optime de gătit si economie de timp și energie.

Victor Armășelu, Vicepreședinte al Samsung Electronics în România și Bulgaria

Scopul nostru în ceea ce privește aparatele electrocasnice este să le oferim consumatorilor produse al căror design se integrează perfect în locuința lor, experiențe personalizate de utilizare și posibilitatea de a avea un stil de viață cât mai sustenabil. Noul cuptor din seria Bespoke îndeplinește aceste condiții și sperăm că le va face consumatorilor noștri experiența gătitului mult mai plăcută”.

Cuptorul va fi disponibil din luna august pe samsung.com și în magazinele partenere.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version