Home Smart Smart TV Samsung va crește producția de QD-OLED

Samsung va crește producția de QD-OLED

0
Samsung va crește producția de QD-OLED

Samsung va crește producția de QD-OLED pentru a obține comenzi de la Apple. La începutul acestui an, Samsung a prezentat primul său televizor QD-OLED, care a devenit unul dintre cele mai bine cotate televizoare ale anului. Acesta utilizează panoul QD-OLED realizat de Samsung Display, divizia de producție de display-uri a companiei. Acum, se pare că firma își va mări producția de QD-OLED.

Potrivit unui raport al UBI Research (via TheElec), Samsung Display a decis să producă panouri QD-OLED la viitoarea sa linie de producție 8.7-Gen A5. Compania dorește să adune comenzi de la mai multe firme, inclusiv Apple, pentru monitoare high-end.

Compania a furnizat deja panourile sale QD-OLED către Dell Alienware. Compania intenționează să furnizeze panouri QD-OLED pentru monitoare mai mari și panouri Super AMOLED pentru laptopuri și tablete.

Se pare că Samsung va utiliza un nou sistem de depunere la noua sa linie de producție, reducând astfel costul total de producție. Cu toate acestea, doar timpul va spune dacă firma sud-coreeană poate obține comenzi de la Apple pentru viitoru său monitor high-end.

Actualul monitor flagship de la Apple folosește un panou Mini-LED. Iar pentru a înlocui panoul Mini-LED, panoul QD-OLED trebuie să fie foarte luminos, îmbunătățind în același timp culorile și longevitatea.

LG caută, de asemenea, să se extindă pe segmentul monitoarelor cu panourile sale WRGB OLED. După ani de așteptare, ecranele OLED au ajuns în sfârșit pe segmentele de monitoare PC și laptopuri, dar numai timpul va spune dacă tehnologia este pregătită, având în vedere performanțele sale slabe în ceea ce privește longevitatea și problemele de ardere.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version