Home Smart Smartphones Honor 80 Pro confirmat oficial

Honor 80 Pro confirmat oficial

0
Honor 80 Pro confirmat oficial

Honor 80 Pro confirmat oficial că va avea o cameră de 160MP. Honor organizează un eveniment în China pe 23 noiembrie pentru a prezenta smartphone-ul pliabil Magic Vs și seria Honor 80, care se așteaptă să fie formată din patru modele: normal, SE, Pro și Pro+.

Se zvonește că Honor 80 Pro+ va avea o cameră foto de 160MP pe spate și, deși nu avem încă nicio confirmare în acest sens din partea Honor, marca chinezească a anunțat astăzi că Honor 80 Pro va avea o cameră foto de 160MP.

Honor a făcut această dezvăluire printr-o postare pe Weibo, care include și un poster care afișează Honor 80 Pro cu o configurație de cameră duală, aliniată central. Nu există nicio informație oficială din partea Honor cu privire la camerele frontale ale modelului Pro. Dar zvonurile spun că Honor 80 Pro+ va avea și el o configurație de cameră duală, care va fi o combinație de două unități cu capacitate 50 de megapixeli.

Honor 80 Pro confirmat oficial cu cameră de 160MP

Revenind la Honor 80 Pro, traducerea automată a textului în limba chineză din partea de jos a posterului spune că camera de pe smartphone „suportă până la 160MP, iar experiența este de 160MP. Intrați în modul ‘high pixel’ pentru a experimenta„. S-ar putea spune că ar putea însemna, de asemenea, că Honor folosește un senzor cu rezoluție mai mică pentru a face fotografii de 160MP cu ajutorul unor trucuri software. Dar dacă ar fi așa, nu ar fi niciun motiv pentru a face mare caz de acest lucru.

Honor nu a confirmat încă în mod explicit existența Honor 80 Pro+, dar din moment ce postarea sa de pe Weibo folosește cuvântul „serie” pentru a promova camera de 160MP din gamă, este practic o confirmare a faptului că va exista mai mult de un smartphone din seria Honor 80 cu o cameră de 160MP.

Honor a confirmat anterior că Honor 80 va avea la cârmă SoC-ul Snapdragon 782G, în timp ce Honor 80 Pro va fi propulsat de cipul Snapdragon 8+ Gen 1. Toate smartphone-urile din gamă vor rula MagicOS.

Vă puteți aștepta să auziți mai multe despre seria Honor 80 în perioada premergătoare prezentării oficiale de pe 23 noiembrie.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version