PROMOVEAZĂ-TE!

 

Vrei să le vorbești cititorilor Noobz despre serviciile și produsele tale? Vrei să le oferi posibilitatea de a alege să achiziționeze soluțiile și produsele pe care le ai portofoliu într-o manieră informată, corectă și echilibrată?

Noobz Advertising pune preț pe crearea de conținut de calitate, mult mai eficient, acesta devenind o prioritate. Dezvoltăm conținut personalizat pentru fiecare brand în parte, cu scopul de a furniza cititorilor informația pe înțelesul lor, pentru ca în cele din urmă să ia decizia asumată de a crea conversie.

Nu mai este de ajuns să ai o echipă de editori, compania ta trebuie să își extindă strategia de marketing cu un grup mai divers de talente și abilități, pentru a răspunde cerințelor audienței brandului tău.

Conținutul de marketing depășește limitele de idei de blog. În spatele acestuia se află un proces măreț la care trebuie lucrat, în care ideile sunt constant îmbunătățite, personalizate pentru diferite tipuri de public și adaptate la noi formate pe care consumatorii le folosesc.

Consumatorii s-au săturat de strategiile de publicitate agresive și solicită companiilor să fie mai autentice, transparente și orientate către societate. Specialiștii recomandă ca în 2018 să începi cu reach-ul și să închei cu reacția, dat fiind că la baza succesului unei campanii de publicitate stau: reach-ul, rezonanța și reacția. Trebuie să ajungi la audiența potrivită și să te asiguri că modul în care te promovezi rezonează pozitiv, astfel încât să generezi reacția dorită.

Potrivit studiului realizat recent de Nielsen, în Europa, 78% dintre oameni au în credere în recomandările de la persoanele pe care le cunosc, 54% în website-urile companiilor, 52% în conținut editorial sub forma articolelor, 60% în opinii publicate online de consumatori, 45% în reclame TV, 43% în sposorizare de brand, 44% în reclame din ziare, 43% în reclame din reviste, 40% în reclame outdoor, 41% în newsletter, 35% în plasare de produse pe TV, 38% în reclame de dinaintea filmelor, 41% în reclame radio, 33% în reclame din conținut video online, 26% în reclame pe dispozitive mobile, 32% în reclame pe rețelele sociale, 36% în reclamele servite în motoarele de căutare, 27% în bannerele online și 22% în reclamele prin mesaje pe dispozitivele mobile.

Ce trebuie să mai știți în materie de promovare în 2018 este că succesul campaniilor de marketing presupune mai mult decât identificarea canalului potrivit pentru a ajunge la utilizatori. Totul ține de livrarea mesajului corect.

Cum se pot asigura brandurile că reclamele lor beneficiază de atenție, conversie și memorie pe termen lung? Elementul cheie este să știe cum să se conecteze cu audiența corectă prin mesaje cu care rezonează cel mai mult.

Unele teme rezonează corespunzător cu toate generațiile, în vreme ce altele se potrivesc pentru nișe mai mici. Înainte să te conectezi emoțional cu consumatorii, trebuie să începi prin a stabili la cine încerci să ajungi. Importanța înțelegerii audienței și livrarea publicității bazat pe gusturi nu trebuie supraestimată.

În funcție de formatul livrării, cel mai mare succes îl au reclamele care vorbesc cu sentimentul publicului. În România, rata de penetrare a internetului este de 51%, semn că este momentul să faci digitalul parte integrantă din strategia de promovare.

Noobz Advertising te poate promova prin

– Redactare și editare conținut text personalizat

– Campanii de informare și construire a relațiilor cu utilizatorii

– Conținut și mesaje orientate către vânzări

– Video Live / Editare și producție video

– Media vizuală / Infografic

– Optimizare de conținut

– Distribuire și promovare de conținut

– Strategii de dezvoltare, executare și management de campanie

– Comunicare și branding

– Link building

– Email marketing

– Landing page-uri dedicate review-urilor de produs

– Analytics, măsurători și raportare

Scrie-ne la adresa de contact de mai jos sau completând formularul de contact din footer și haide să ne întâlnim la o cafea să stabilim rețeta potrivită de promovare pentru afacerea ta.

CONTACT madalina@noobz.ro