Home Lifestyle Cultura Am încercat noua salată McDonald’s din colecţia à la chef, Somon Fumé...

Am încercat noua salată McDonald’s din colecţia à la chef, Somon Fumé by Chef Nicolai Tand

0

Produsele de la McDonald’s sunt şi vor fi pentru mine o „plăcere vinovată”, un „abuz asupra organismului” pe care îl fac ori de câte ori vreau să îmi aduc aminte de anumite momente frumoase din viaţa mea de după adolescenţă.

Până să intru la facultate am consumat McDonald’s o singură dată în viaţa mea, undeva în judeţul Bacău, dar când am ajuns în capitală, am început să fac vizite din ce în ce mai dese la McDonald’s, uneori pentru a consuma cartofii prăjiţi şi un hamburger, alteori pentru a savura o îngheţată sau pentru a încerca produsele noi lansate special pentru publicul din România.

Joi, am fost surprinsă la birou de McDonald’s cu o salată din colecția à la chef, Somon Fumé by Chef Nicolai Tand. Alimentele afumate nu îmi fac deloc bine la stomac şi a fost o reală provocare să încerc noul prânz cu Somon Fumé. Surpriza a fost una destul de plăcută, mai ales pentru că mă aşteptam la un cu totul alt gust şi când colo am savurat o salată răcoritoare, de vară, gustoasă datorită dressingului special din iaurt și ulei de măsline, pe care aş recomanda-o în acest sezon tuturor doamnelor şi domnişoarelor.

„Mă bucur să duc mai departe acest proiect, început alături de McDonald’s în urmă cu trei ani. Și anul acesta am avut ocazia de a aduce în premieră ingrediente precum somon afumat, fenicul și, de asemenea, să regândesc felul în care este pregătit sosul pentru salată. Ingredientele proaspete și aromate, combinate cu dressingul special din iaurt și ulei de măsline preparat în bucătăriile McDonald’s la fiecare comandă, reprezintă alegerea perfectă într-o zi de vară călduroasă. Acestui mix revigorant i-am adăugat, desigur, un strop din ingredientul meu secret – dragostea pentru gătit”, a declarat Chef Nicolai Tand.

„Căutăm întotdeauna cele mai bune soluții pentru a răspunde nevoilor clienților noștri și ne bucurăm să colaborăm cu parteneri de încredere care ne împărtășesc valorile. Anul acesta, Nicolai ne-a suprins cu o nouă salată à la chef, Somon Fumé, un mix de ingrediente proaspete și gustoase. Suntem încântați să prezentăm încă o dată clienților o rețetă în premieră, care îi așteaptă vara aceasta în toate restaurantele McDonald’s din țară”, a completat Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România – partenerul pentru dezvoltare a brandului McDonald’s în România

Somon Fumé este combinația inedită de somon afumat alături de un strop de lămâie, mix aromat de fenicul și mărar, toate combinate cu un dressing proaspăt pregătit în restaurant din iaurt și ulei de măsline. Rețeta lui Nicolai este completată de roșii cherry, castraveți proaspăt feliați, rondele de ceapă roșie, crutoane și un mix de salată ales special pentru această ediție.

Noua salată a la Chef este disponibilă în cele 67 de restaurante McDonald’s din întreaga țară, în ediție limitată, până pe 30 septembrie 2016.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version