Home Servicii Telekom oferă 3 luni gratuite de abonament la portare

Telekom oferă 3 luni gratuite de abonament la portare

0
Telekom oferă 3 luni gratuite

Telekom Romania anunţă o nouă campanie îndrăzneață pentru clienții rezidențiali. Telekom oferă 3 luni gratuite de abonament la portare în rețeaua operatorului, până la finalul lunii martie.

Noua ofertă de portare se adresează atât clienților veniti prin portare de la abonament, cât și de la cartelă. Mai exact este vorba despre planul tarifar Mobil 5, fără perioadă minimă contractuală și bonus Net 4G Nelimitat.

Andreas Elsner, Director Executiv Comercial – Segment Rezidențial, Telekom Romania declară:

„Continuăm să fim îndrăzneți și creativi în oferte. Deoarece noile strategii de marketing se conturează în jurul nevoilor și așteptărilor clienților. În acest sens, noua ofertă Telekom are la bază un conținut de marketing și comunicare personalizat. Cu scopul final de a le oferi clienților noștri experiențe unice.

Credem că și de această dată am reușit să le livrăm o ofertă creativă, semnificativă și valoroasă”.

Mai multe detalii din partea lui Andreas Elsner despre noua oferta în video-ul inclus.

Comunicarea ofertei de primăvară

Telekom lansează și o nouă campanie de comunicare. Construită în jurul mesajului: “Spune adio limitărilor! Dacă abonamentul tău te înșeală, nu îți oferă tot ce dorești sau te constrânge în orice fel, spune-i adio”.

Telekom reiterează cât de importante sunt în orice relație adevărul, libertatea, lipsa constrângerilor și a limitărilor.

Prețul special de 5 euro / lună este valabil pentru toate portările la abonamentul Mobil 5. Fără perioadă minimă contractuală, plasate online pe www.telekom.ro. Dar și la toate portările făcute în magazinele Telekom Romania și ale partenerilor și este disponibil clienților care au activ un serviciu fix Telekom.

Telekom oferă 3 luni gratuite de abonament la portare

Clienții care se portează și nu dețin servicii fixe de la Telekom (și nu își vor achiziționa), pot beneficia de primele trei luni de abonament gratuit. Ulterior prețul abonamentului fiind de 7 euro / lună.

Oferta de primăvară vine și împreună cu telefoane în rate, fără dobândă și avans 0. Samsung Galaxy J4+ la 6 euro/lună, Samsung Galaxy A6 la 8 euro/lună, Huawei P 20 Lite la 10 euro/lună sau Huawei Mate 20 Lite la 12 euro/lună sunt câteva exemple.

Oferta de portare la Mobil 5 cu telefoane în rate este disponibilă în magazinele Telekom sau ale partenerilor și la numărul 1234.

Oferta Telekom de primăvară aduce noutăți și clienților persoane juridice care se portează la Telekom în perioada 13 februarie – 31 martie. Aceștia primesc internet 4G nelimitat, liber de contract. Ca de altfel și Norton Security Online inclus până la sfârșitul anului 2019, totul la 5 euro / lună, plus TVA.

Oferta este valabilă pentru cererile de portare la abonamentul Freedom 5, plasate online, la telekom.ro/business.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version