Home Servicii Noua ofertă Orange Love aduce Urzeala Tronurilor la tine

Noua ofertă Orange Love aduce Urzeala Tronurilor la tine

0

Ești fan Game of Thrones? Noua ofertă Orange Love îți oferă acces gratuit la conținutul preferat.

Cu noua ofertă Orange Love, clienţii pot urmări aventurile personajelor preferate din Urzeala Tronurilor. De asemenea, se pot bucura de 12 luni de acces pentru canalele HBO fără costuri suplimentare. Dincolo de asta, au parte de preţuri speciale pentru pachetele Orange Love cu internet prin fibră, televiziune prin cablu și telefonie mobilă.

Noua ofertă Orange Love

Noua ofertă pune şi mai mult accent pe conţinutul de calitate. Aceasta oferă clienţilor acces la canalele HBO şi la serviciul HBO GO timp de un an. Astfel, clienții pot viziona cele mai apreciate filme şi seriale, dar şi ultimul sezon din mult aşteptatul serial Urzeala Tronurilor.

Toate pachetele Orange Love beneficiază de 50% discount pentru serviciile de internet prin fibră cu viteze de 1 Gbps. Plus de serviciul TV prin fibră cu 130 de canale incluse dintre care 35 HD. Totul pentru 12 euro pe lună. Clienţii din mediul rural cu abonamente Home Net 4G şi Home TV prin satelit, se vor bucura de aceleaşi beneficii, dar şi de cea mai mare varietate de canale HD din România – 51 de posturi TV.

Ofertă se adresează atât celor care petrec timp în familie, cât şi celor aflaţi mereu în mişcare. Chiar dacă nu ai mereu televizorul la îndemână, ai parte de acces inclus timp de un an şi în aplicaţia HBO GO.

Aceasta completează deja cunoscutul serviciu Orange TV Go, prin intermediul căruia clienţii pot urmări canalele live HBO și Cinemax, oriunde s-ar afla, pe mobil.

Orange lansează și noul portofoliu de abonamente. Clienţii se pot bucura de noi beneficii. Noile abonamente oferă bonusuri de internet de până la 80 GB, de reduceri speciale şi posibilitatea achiziţionării în rate a celor mai noi smartphone-uri.

Am scris un articol când ne-am întors din turul în #10țări #14orașe #20zile în Europa despre Orange Roaming. Îți recomand să-l salvezi și să îl păstrezi de back-up pentru atunci când pleci în vacanță. O să îți fie de folos.

ABONEAZĂ-TE LA YOUTUBE NOOBZ

Foto: Kylo pe Unsplash

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version