Home Servicii Uber crește prețurile pentru orele de vârf

Uber crește prețurile pentru orele de vârf

0

Începând de astăzi, Uber crește prețurile pentru orele de vârf. Compania își propune astfel să încurajeze un număr mai mare de șoferi să fie activi pe aplicație. De asemenea, vrea să reducă timpul de așteptare pentru clienți.

De astăzi, 8 mai, tarifele pentru cursele Uber cresc în timpul orelor de vârf. Compania face un anunț oficial în acest sens.

Uber spune că decizia a venit în urma dorinței de încurajare a cât mai multor șoferi să devină activi pe platformă. De altfel, spune compania, timpul de așteptare din partea clienților se va reduce. Chiar dacă asta înseamnă un cost mai mare pentru utilizatori.

Uber crește prețurile – Noile tarife

Noile tarife pentru perioadele de vârf vor arăta în felul următor:

– UberX: 1.56 lei (tarif de bază), 0.26 lei (tarif pe minut), 1.56 lei (tarif pe kilometru), 12 lei (tariful minim) – Uber Select și Uber Green: 1.98 lei (tarif de bază), 0.34 lei (tarif pe minut), 1.98 lei (tarif pe kilometru), 14.4 lei (tariful minim).

Mai jos găsiți programul pentru orele de vârf în aplicația Uber

uber ore de varf

Ce părere aveți despre noile prețuri Uber? Le considerați mari, mici? Credeți că vă vor ajuta într-un fel sau altul? Scrieți-ne în comentarii!

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version