Home Divertisment Aplicaţii Yango introduce serviciul Confort în București

Yango introduce serviciul Confort în București

0

Aplicația de e-hailing Yango introduce noul serviciu Confort în București. Opțiunea din aplicația Yango permite utilizatorilor comanda unei curse cu mașini mai bine echipate, atent selecționate de către companiea. Asta la cele mai avantajoase tarife din Capitală pentru această categorie.

Automobile la care utilizatorii serviciului Confort vor avea accest:

Citroen C-Elysee, Volkswagen Passat, Skoda Superb, precum și Mercedes Clasa C sau BMW Seria 3. Reprezentanții Yango spun că mașinile și șoferii acestora au fost atent verificați de către echipa Yango și partenerii săi de pe piața locală.

Cursele comandate prin noua opțiune Confort pornesc de la prețul de 10 lei. Acesta include rezervarea mașinii, o distanță de 5 km și o durată a cursei de 10 minute. De exemplu, o cursă de la Aeroportul Otopeni la Piața Victoriei va fi în jur de 31 de lei, în timp ce o călătorie din Pipera către Piața Dorobanți costă circa 12 lei.

Reprezentanții Yango:

Observăm o cerere foarte mare pentru călătorii cu Yango în București. Mult mai mare decât ne așteptam inițial pentru prima lună de funcționare. În această perioadă de timp, am analizat cu atenție feedback-ul primit și nevoile utilizatorilor noștri. Și, am decis să lansăm noua categorie Confort, un serviciu pe care l-am dezvoltat cu succes pe majoritatea piețelor în care suntem prezenți. Confirmând devotamentul nostru pentru clienții din România.

Astfel, utilizatorii noștri pot fi siguri că vor avea parte de o călătorie confortabilă într-o mașină dintr-o categorie mai bună. Pentru un preț puțin mai mare, însă în continuare foarte accesibil. Pe de altă parte, șoferii cu mașini foarte bine întreținute și care dau dovadă de bune maniere în relația cu pasagerii, au de astăzi ocazia să câștige și mai mult prin Yango.”, a declarat Musheg Sahakian, Directorul de Extindere Globală al Yango.

Clienții noștri au nevoi diferite atunci când aleg să comande o călătorie. De aceea creștem treptat gama de servicii disponibile utilizatorilor noștri din România. Cu noul serviciu Confort, Yango oferă cel mai mic tarif de pe piață din categoria celor care oferă o experiență similară. Vom continua să investigăm în permanență nevoile clienților noștri. Astfel încât să implementăm noi servicii, funcționalități utile și promoții în București.”, a declarat Andrei Voicu, Director Regional Yango pentru România și Republica Moldova.

Pe lângă noul serviciu Confort, clienții Yango pot beneficia de cursele din categoria Econom. În iunie, aplicația Yango s-a lansat cu opțiunea Econom, prin care oferă curse la prețuri începând de la 5 lei cu discount. În prezent, plata călătoriilor este disponibilă doar prin intermediul unui card bancar înregistrat în aplicație.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version