Home Divertisment Aplicaţii Waze actualizează hărțile cu informații legate de COVID-19

Waze actualizează hărțile cu informații legate de COVID-19

0

Waze actualizează hărțile cu informații legate de COVID-19. Aplicația a adăugat detalii legate de COVID-19 pe hărțile sale cu ajutorul comunității.

Potrivit Waze, majoritatea oamenilor nu conduc foarte mult zilele astea. Dar echipa din spatele aplicației deținută de Google știe că accesul la anumite detalii poate fi extrem de util. Informații precum închiderea drumului, mai ales pentru cei care trebuie să se aventureze în afara caselor lor. Acesta este motivul pentru care echipa s-a îndreptat către rețeaua sa de parteneri. Comunitățile de voluntari și programele Waze for Cities sunt utilizate pentru a adăuga informații și locații critice referitoare la COVID-19.

Waze actualizează hărțile cu informații legate de COVID-19 – Ce e nou

Comunitatea Waze a lucrat cu echipa de răspuns la criză a aplicației pentru a se asigura că hărțile sale sunt actualizate. Acestea vor cuprinde informații referitoare la închideri de drum, zone roșii și alte detalii utile. Waze a lansat o nouă caracteristică care identifică locațiile care vând produse alimentare și obiecte esențiale cu opțiuni de ridicare.

În plus, Waze a făcut echipă cu organizațiile WhyHunger și No Kid Hungry pentru a adăuga peste 30.000 de locații de distribuție a alimentelor pe harta SUA. A invitat, de asemenea, agențiile guvernamentale să contribuie la maparea COVID-19. Waze a oferit o modalitate de a informa oamenii despre drumurile închise, unde poți fi testat și locații de distribuție a alimentelor.

Prin aceste decizii, Waze se alătură eforturilor de tracking a Covid-19, oferind în același timp informații necesare cetățenilor.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version