Home Servicii Ai, n-ai consumat gaze, plătești la Premier Energy SRL

Ai, n-ai consumat gaze, plătești la Premier Energy SRL

0

Acest material este despre administrarea rețelei de gaze din anumite orașe din București și împrejurimi. Cum obligă Premier Energy SRL cetățenii din Otopeni, Voluntari și Snagov să se aboneze la serviciile acestei firme, deși aceștia NU doresc și nu și-au manifestat interesul față de oferta acestui furnizor. Vă anunț că este un material lung. Vă recomand să îl urmăriți cu atenție. La final să veniți în comentarii cu toate completările și rectificările necesare.

Vor urma și alte materiale video despre practicile Premier Energy SRL. Ca de altfel și cu poziția instituțiilor care trebuie să ne apere. Așteptăm să vedem ce au de spus ANPC, ANRE și Consiliul Concurenței. Așteptăm inclusiv un punct de vedere din partea primarului orașului Otopeni. Nu de alta, dar nimic nu ar trebui să se întâmple în această comunitate fără aprobarea acestuia.

Premier Energy SRL nu răspunde la telefon și e-mail

Menționez că, la baza acestui material stă inclusiv exemplul nostru și al unui membru al familiei. Ca de altfel și cazurile a zeci de cetățeni care ne-au informat cu privire la abuzurile făcute de această instituție privată.

De asemenea, inițiativei Noobz se alătură mai mulți cetățeni ai orașului Otopeni. Aceștia acuză Premier Energy SRL de emiterea facturilor cu până la 1000% mai mult comparat cu aceeași perioadă a anului trecut.

NU suntem plătiți de nimeni pentru a informa opinia publică

NU există niciun interes ascuns în spatele acestui material. Orice insinuare cu privire la o astfel de acțiune va trebui probată. Este pur și simplu o inițiativă civică prin care solicităm organelor abilitate, precum ANPC, ANRE, Consiliilor locale Otopeni, Voluntari și Snagov să intervină. Acestea trebuie să ia măsuri cu privire la sancționarea sau eliminarea acestui furnizor abuziv din comunitățile noastre.

În calitate de cetățean, am transmis către toate instituțiile publice menționate anterior solicitări pentru a se face verificări în cazul familiei noastre. De asemenea, înțeleg de la mai mulți locuitori ai orașului Otopeni că au acționat la fel. Așteptăm în termen legal de 30 de zile să se ia măsuri.

În calitate de jurnalist, solicit imperios în numele a sute de cetățeni afectați de acest Premier Energy SRL ca organele abilitate să ia măsuri URGENT. Mai ales în contextul în care acest furnizor amenință prin PREAVIZ că la data de 30.04.2020 vor fi sistate serviciile de furnizare gaze dacă nu sunt achitate niște sume stabilite FICTIV de această entitate.

Pe larg, urmăriți videoclipul de mai jos

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version