Home Divertisment Aplicaţii TikTok a fost descărcată de 2 miliarde de ori

TikTok a fost descărcată de 2 miliarde de ori

0

TikTok a fost descărcată de 2 miliarde de ori. Se pare că, toată lumea vrea să învețe un dans TikTok, în ciuda problemelor de securitate pe care platforma le are.

TikTok pare că prosperă pe durata pandemiei globale. Platforma de analiză Sensor Tower a raportat că aplicația de socializare a fost descărcată de peste 2 miliarde de ori la nivel global. TikTok a fost descărcată de 315 milioane de ori doar în acest trimestru în App Store și Google Play. Cifrele nu includ și descărcările din magazinele de aplicații terțe sau din magazinele de aplicații populare din China.

Sensor Tower spune că India, China și SUA sunt țările care au cele mai multe descărcări. De reținut că descărcările nu sunt același lucru cu utilizatorii activi. TikTok încă nu a declarat nimic în acest sens. Totuși, nu ar fi deloc surprinzător să aflăm că TikTok a avut cel mai bun trimestru în ceea ce privește creșterea în acest an.

TikTok a fost descărcată de 2 miliarde de ori – Milennials se alătură în număr mare pe platforma TikTok

Pe TikTok circulă o glumă conform căreia “millennials” se alătură în cele din urmă platformei din cauza distanțării sociale. Ținând cont de faptul că oamenii au mai mult timp și se plictisesc acasă, nu e de mirare că rețelele de socializare văd o creștere în numărul de utilizatori.

Chiar dacă agențiile de publicitate au micșorat bugetele, rețelele de socializare își măresc baza de utilizatori. Snapchat și-a crescut baza zilnică de utilizatori cu 11 milioane de oameni în acest trimestru. Concurentul său, Marco Polo, a cunoscut, de asemenea, o creștere masivă de 745% a înregistrărilor în săptămâna 30 martie.

În final, doar TikTok cunoaște cu adevărat cifrele reale ale descărcărilor și a utilizatorilor, dar ne așteptăm ca toate să fie în creștere.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version