Home Divertisment Aplicaţii eMAG lansează Genius: Cumpărături nelimitate cu livrare rapidă și gratuită

eMAG lansează Genius: Cumpărături nelimitate cu livrare rapidă și gratuită

0

eMAG lansează Genius. Vorbim despre serviciul premium prin care membrii pot face cumpărături nelimitate cu livrare rapidă și gratuită. Acesta vine și cu alte beneficii exclusive.

eMAG Genius este disponibil la lansare în cinci orașe mari din țară. Cei interesați, îl pot accesa în București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, dar și localitățile limitrofe acestora.

Livrarea este rapidă, orice comandă plasată de luni până vineri, până seara târziu, este livrată a doua zi. În plus, în București, pentru comenzi plasate până la miezul nopții, livrarea se face a doua zi, 7 zile din 7, inclusiv duminica.

La easybox sau la showroom, transportul este gratuit indiferent de valoarea comenzii, pentru orice produs Genius. Chiar și pentru o ciocolată. Pentru livrarea acasă, membrii vor beneficia de transport gratuit pentru toate comenzile cu produse Genius care depășesc 100 lei.

Pe lângă livrarea rapidă și gratuită, membrii eMAG Genius pot comanda fără griji. Asta întrucât beneficiază de extinderea perioadei de retur gratuit la 60 de zile, comparativ cu 14 zile perioada legală.

eMAG lansează Genius – Taxe și condiții

Clienții pot accesa serviciul premium eMAG Genius pentru echivalentul a 8,25 lei pe lună, plătibil anual. Înregistrarea este foarte simplă, accesând secțiunea Genius din aplicația eMAG sau intrând pe emag.ro/genius.

“Lucrăm de câțiva ani la acest serviciu, rezolvăm astfel cele mai importante cerințe ale clienților: livrare gratuită, livrare a doua zi pentru comenzi care pot fi plasate chiar și până la miezul nopții, livrare sâmbăta și duminica, retur gratuit 60 de zile, toate pentru o gamă de produse care acoperă orice nevoi.

Pentru lansarea acestui serviciu, am investit în dezvoltarea gamei de produse, a serviciilor de livrare rapidă, inclusiv în extinderea rețelei easybox, care a ajuns la 500 de lockere, precum și în depozite uriașe pentru a gestiona o gamă mare de produse. Probabil acesta este cel mai important serviciu lansat până acum de eMAG, reușim astfel să salvăm clienților timp și bani.”, a declarat Iulian Stanciu, CEO eMAG.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version