Home PC Laptopuri Flanco ia parte la programul guvernamental EURO 200

Flanco ia parte la programul guvernamental EURO 200

0

Flanco ia parte la programul guvernamental EURO 200. Astfel oferă, pe baza cuponului de la stat în valoare de 200 de euro, un laptop performant.

Programul este dedicat elevilor din învățământul de stat, care provin din familii cu venituri lunare mai mici sau egale cu 250 de lei pe membru de familie. Conform art. 2 alin. (1) lit. b) din Legea nr. 269/2004 și în HG nr. 297/03.05.2018 pentru modificarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii nr. 269/2004).

Guvernul va oferi un cupon în valoare de 200 de euro pentru achiziționarea de echipamente electronice care să susțină școala digitală.

Flanco ia parte la programul guvernamental EURO 200, prin intermediul campaniei Back to school

Campania își propune ca, oricine vine cu un cupon de la guvern în magazinele Flanco, să primească un laptop performant ASUS, fără alte plăți suplimentare.  

Laptop ASUS la doar 200 euro

Pentru a reuși să ofere un laptop care să satisfacă nevoile actuale ale unui elev, Flanco a redus cu 430 de lei laptopul ASUS. Inițial, acesta costa 1.399 de lei, iar în prezent costă 969 de lei, echivalentul a 200 de euro. Astfel, clientul nu trebuie să mai achite nimic în plus, însă, dacă acesta dorește un laptop mai performant, poate plăti o diferență.

Flanco are oferte speciale pentru derularea cursurilor școlare în regim digital și pentru familiile care nu beneficiază de un cupon de la guvern . Tabletele și accesoriile din categoria „Back to school”, de pe site-ul flanco.ro, beneficiază de reduceri de până la 60%. Toată gama de laptopuri poate fi achiziționată din magazinele Flanco în 24 de rate, fără dobândă.

Oferta din cadrul campaniei Back to school este valabilă până la data de 12 octombrie 2020.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version