Home Divertisment Aplicaţii Samsung lansează SmartThings Find, să localizezi rapid și ușor dispozitivele Galaxy

Samsung lansează SmartThings Find, să localizezi rapid și ușor dispozitivele Galaxy

0

Samsung lansează SmartThings Find. Este vorba despre un nou serviciu prin care utilizatorii își pot localiza rapid și ușor dispozitivele Galaxy. SmartThings Find este gata pentru o lansare globală pe dispozitivele ce dispun de Android 8 sau versiuni mai noi. Asta după ce 6 milioane de utilizatori din Coreea, Marea Britanie și SUA s-au înregistrat imediat pentru a accesa acest serviciu.

SmartThings Find utilizează tehnologiile Bluetooth Low Energy (BLE) și Ultra-Wideband (UWB). Acestea le facilitează utilizatorilor procesul de căutare a smartphone-urilor Galaxy, a tabletelor, a ceasurilor inteligente și a căștilor.

Samsung lansează SmartThings Find: Poți găsi cu ușurință mai multe dispozitive

După finalizarea unui proces rapid de înregistrare, utilizatorii SmartThings își pot găsi cu ușurință dispozitivele Galaxy. Mai exact, pot găsi de la smartphone-uri, la tablete și smartwatch-uri, până la fiecare cască individuală din pereche.

Indiferent de spațiu sau de tipul de produs Galaxy pierdut, serviciul SmartThings Find va ajuta utilizatorii să-și păstreze dispozitivele în siguranță. Acesta are o monitorizare clară asupra dispozitivelor în permanență prin intermediul aplicației SmartThings.

Offline nu înseamnă „Off-the-Grid”

Prin intermediul serviciului SmartThings Find, utilizatorii pot localiza cu ușurință dispozitivul pierdut, chiar dacă el este offline. Acest lucru se datorează rețelei de utilizatori SmartThings. Aceștia pot ajuta la găsirea dispozitivelor pierdute prin utilizarea în siguranță a propriilor device-uri.

Dacă un dispozitiv a fost offline timp de 30 de minute, acesta produce un semnal BLE care poate fi recepționat de oricare smartphone sau tabletă Galaxy din apropiere. Dacă vă raportați dispozitivul ca fiind pierdut prin SmartThings Find, smartphone-urile sau tabletele Galaxy din vecinătatea device-urilor pierdute pot alerta serverul SmartThings cu privire la locația acestora. La rândul său aplicația va anunța deținătorul.

Toate datele utilizatorului SmartThings Find sunt criptate și protejate. Locația dispozitivului pierdut este dezvăluită doar proprietarului acestuia.

Utilizatorii își pot găsi dispozitivul Galaxy rapid prin instrucțiuni detaliate

Localizarea dispozitivului pierdut este acum mult mai ușor de efectuat prin intermediul indicațiilor integrate direct pe hartă și prin capacitatea de a „apela” acest dispozitiv pentru a-l găsi mai repede. Când pierdeți un device, puteți pur și simplu să deschideți SmartThings Find de pe smartphone sau tabletă și să selectați dispozitivul pe care doriți să îl localizați.

Smartphone-ul va arăta apoi locația exactă a dispozitivului pe hartă. Atunci când utilizatorul se află în apropierea dispozitivului pierdut, acesta poate opta ca dispozitivul să fie apelat sau doar localizat. Cum anume? Utilizând funcția Search Nearby bazată pe tehnologia AR. Aceasta din urmă afișează o grafică color care crește în intensitate atunci când utilizatorul se apropie de device.

Pentru mai multe informații despre aplicația SmartThings și serviciul SmartThings Find, vă rugăm să accesați aici.  

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version