Home Divertisment Evoluţie HP extinde programul de reciclare HP Planet Partners

HP extinde programul de reciclare HP Planet Partners

0

HP extinde programul de reciclare HP Planet Partners. Prin intermediul acestuia poți returna și recicla cartușele, în 68 de țări.

Programul HP Planet Partners

Un program global de reciclare prin intermediul căruia pot fi returnate cartușe originale HP goale, fără niciun cost. HP Planet Partners este disponibil și în România de peste 10 ani.

Programul HP Planet Partners oferă clienților HP posibilitatea unui demers simplu de urmat pentru îndeplinirea propriilor obiective de reducere a deșeurilor. Până în prezent, prin acest program au fost reciclate peste 875 de millioane de cartușe de cerneală și tonere HP.

Guillaume Gerardin, Manager General Print Supplies la HP

“La fel ca multe alte provocări globale ale acestui an, criza climatică ne arată cât de interconectați suntem. Scopul nostru este să-i mobilizăm pe partenerii și pe clienții noștri să ni se alăture pentru a contribui la o schimbare cu un impact semnificativ și la o economie circulară.

De aceea, ne-am luat angajamentul de a dezvolta cele mai bune inițiative de acest gen, precum programul HP Planet Partners prin care reducem deșeurile care ajung în depozite și inaugurarea unei noi linii de spălare a plasticului în Haiti, pentru a reduce cantitatea de plastic care ajunge în oceane”.

Rebecca Schiffenhaus de la Keypoint Intelligence

“Programul HP Planet Partners este cel mai bun program de reciclare a cartușelor originale pentru imprimantă. HP este deschizător de drumuri prin metodele implementate pentru a ține plasticul departe de natură.

Programul HP Planet Partners continuă să-și demonstreze impactul durabil prin extinderea geografică, facilitând returnarea cartușelor și reciclând conținutul pentru noi cartușe”.

Pentru îndeplinirea acestui obiectiv, compania și-a luat angajamentul de a crește HP Amplify Impact. Ce este HP Amplify Impact? Vorbim de primul program de acest gen care mobilizează partenerii HP să susțină impactul durabil, să-și creeze o forță de muncă diversă, bazată pe incluziune și să folosească adevăratul potențial al comunităților – prin includerea a 50% dintre partenerii din programul Amplify până în 2025.  

HP extinde programul de reciclare – Cum reduce HP plasticul din oceane

HP a investit 2 milioane de dolari într-o nouă linie de spălare a plasticului în Haiti care produce plastic curat, reciclat pentru a fi utilizat la fabricarea produselor HP premium, inclusiv cartușe de cerneală originale HP, dar și pentru cel mai sustenabil portofoliu de PC-uri HP.

În Haiti, HP contribuie la reducerea cantității de plastic care ajunge în oceane din 2016. Aceste eforturi au împiedicat aproximativ 771 de tone de materiale plastice. Vorbim de peste 60 de milioane de sticle de plastic care au fost oprite să ajungă în apă. Din această cantitate, mai mult de 220 de tone au fost redirecționate pentru a fi folosite la fabricarea de cartușe de cerneală originale HP.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version