Home PC Laptopuri Cele mai noi PC-uri din seria EliteBook 800, ZBook Firefly 14 și...

Cele mai noi PC-uri din seria EliteBook 800, ZBook Firefly 14 și ZBook Firefly 15

0

Cele mai noi PC-uri din seria EliteBook 800, ZBook Firefly 14 și ZBook Firefly 15 oferă noi capacități care permit utilizatorilor de business, echipelor IT și creatorilor de conținut.

Laptopurile din seria HP EliteBook 800 G8 sunt ușoare și flexibile. De asemenea, dispun de conexiune și de funcții de colaborare excelente pentru a susține orice business. Acestea vin echipate cu procesoare Intel® Core™ de generație 11. Dispozitivele sunt proiectate pentru a răspunde nevoii de mobilitate acasă, la birou și în orice alt loc.

Seria HP EliteBook 800 G8

Seria HP EliteBook 800 G8 este disponibilă cu ecrane de 13,3″, 14″ și 15,6″. Acest lucru oferă utilizatorilor un laptop puternic, extrem de sigur și durabil, cu o durată mare de viață a bateriei, care le garantează conexiunea și productivitatea oriunde ar avea biroul. HP EliteBook 850 G8 are o opțiune de grafică NVIDIA® GeForce® MX450 pentru performanțe superioare.

HP Patch Assistant îi ajută pe experții IT să monitorizeze starea de funcționare și gradul de securizare a dispozitivelor HP folosite de angajați prin automatizarea actualizărilor esențiale.

Noul HP ZBook Firefly G8

Noul HP ZBook Firefly G8 este disponibil cu un ecran de 14”și de 15,6”. Acest lucru oferă utilizatorilor aflați în continuă mișcare puterea și performanțele necesare pentru a proiecta în 2D și pentru a revizui preluările în 3D. ZBook 14 este cea mai ușoară stație de lucru mobilă din lume, cu un ecran în culori de mare acuratețe. Produsul este conceput pentru a satisface o mare mobilitate și cântărind de la doar 1,35 kg,

Cu ecranul DreamColor cu un miliard de culori

Oferă o fidelitate vizuală excepțională, utilizatorii se pot bucura ca de o adevărată pictură digitală.

Utilizatorii care lucrează remote rămân productivi.
Pot obține performanțe îmbunătățite cu noua grafică profesională NVIDIA T500. Aceasta are 4 GB GDDR6 VRAM și o capacitate grafică de până la trei ori mai mare față de generația anterioară.

ZCentral Remote Boost
Oferă utilizatorilor un mod revoluționar de colaborare. Serviciul permite accesul de la distanță la stații de lucru desktop mai puternice aflate la birou. Capacitatea de colaborare în timp real a acestei soluții permite colaborarea între echipe și aplicații de la distanță cu aproape orice dispozitiv.

ZBook Studio și Create G7 vor fi disponibile în curând cu Ubuntu 20.04

De asemenea, vor fi disponibile cu instrumente preîncărcate de prelucrare a datelor științifice. Acest lucru înseamnă că oamenii de știință pot începe imediat munca cu noul PC. Asta în loc să piardă timp căutând și instalând instrumentele necesare.

Acest set de soluții hardware și software va permite oamenilor de știință să-și eficientizeze munca și să-și sporească performanțele cu flexibilitatea unui ZBook.  

Prețuri și disponibilitate

  • Noile modele din seria HP EliteBook vor fi disponibile spre sfârșitul lunii ianuarie, la un preț începând de la 1.345 Euro.
  • Seria HP ZBook Firefly 14 G8 va fi disponibilă spre sfârșitul lunii ianuarie, la un preț începând de la 1.662 Euro.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version