Home Divertisment Aplicaţii foodpanda încheie un parteneriat cu farmaciile Help Net

foodpanda încheie un parteneriat cu farmaciile Help Net

0

foodpanda încheie un parteneriat cu farmaciile Help Net. De acum, poți comanda și ți se livrează rapid produsele din farmacii direct la domiciliu. În primă etapă, serviciul va fi disponibil pentru farmaciile selectate din București & Ilfov, Cluj-Napoca, Brașov, Galați și Oradea.

Ulterior, parteneriatul va fi extins în 27 de orașe din țară până la sfârșitul primului trimestru al anului.

Prin acest parteneriat, utilizatorii foodpanda vor putea comanda din secțiunea Shops / Magazine a platformei, de la cea mai apropiată farmacie din rețeaua Help Net. Clienții pot să aleagă din cele peste 2000 de produse disponibile.

foodpanda încheie un parteneriat cu farmaciile Help Net

Printre categoriile de produse incluse în aplicație se numără:
– vitamine și suplimente,
– medicamente care se pot elibera fără prescripție medicală,
– produse de îngrijire și frumusețe,
– produse destinate mamei și copilului,
– dietă și wellness,
– produse pentru cupluri,
– aparatură medicală,
– produse antiseptice sau dezinfectante.

Andreea Petrișor, Managing Director foodpanda România:

„Prin parteneriatul cu rețeaua de farmacii Help Net continuăm extinderea categoriilor de produse disponibile în aplicația foodpanda pentru livrare rapidă, deschizând o nouă verticală de business de mare importanță.

Astfel, utilizatorii noștri își vor putea comanda acasă produsele farmaceutice sau de îngrijire de care au nevoie imediată, inclusiv medicamente care se eliberează fără prescripție medicală, dar și vitaminele și suplimentele alimentare, atât de necesare în special în sezonul rece.

În continuare suntem alături de toți clienții noștri în această perioadă dificilă în care deplasările sunt limitate și înrolăm constant noi retaileri în secțiunea Shops din aplicație, pentru o ofertă cât mai diversă de produse, livrate rapid și în siguranță, în funcție de nevoile utilizatorilor.”

Potrivit reprezentanților companiei, flota de livratori foodpanda va livra produsele solicitate în maximum 30 de minute de la momentul plasării comenzii în aplicație, iar valoarea minimă a unei comenzi este de 50 lei. Intervalul orar în care se pot efectua comenzi va depinde în principal de programul fiecărei farmacii Help Net, acesta fiind diferit în funcție de locație.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version