Home Lifestyle Cultura Cum ne-a ajutat tehnologia să rămânem conectați în 2020

Cum ne-a ajutat tehnologia să rămânem conectați în 2020

0

Cum ne-a ajutat tehnologia să rămânem conectați în 2020. Asta arată un studiu realizat de Samsung &Ipsos la nivel european. De asemenea, arată cum această perioadă a transformat modul în care construim și menținem relațiile dintre noi.

Cum ne-a ajutat tehnologia să rămânem conectați în 2020

Criza sanitară ne-a determinat să ne reorientăm toate activitățile de zi cu zi. De asemenea, ne-a determinat să punem și mai multă valoare pe spațiile noastre de locuit. Cum de altfel, ne-a făcut să ne reevaluăm relațiile și ne-a forțat să ne gândim la felul în care conectăm unii cu ceilalți.

Studiu Samsung &Ipsos 1

Rezultatele studiului arată care sunt prioritățile noastre atunci când ne referim la tehnologie în comparație cu alte lucruri. Un sfert dintre europeni aleg în primul rând pe tehnologie inteligentă. Reflectând, astfel, importanța de a rămâne conectat în aceste momente încă incerte.

De șase ori mai mulți europeni ar cumpăra mai degrabă articole tehnologice inteligente comparativ cu cei care ar cumpăra articole vestimentare.

Pandemia ne-a obligat să regândim felul în care interacționăm cu spațiile de locuit. De asemenea, ne-a făcut să ne gândim mai atent și la felul în care arată acestea.

Conform aceluiași studiu, europenii iau în considerare protejarea mediului ca un factor important. De asemenea, contează și motivele ce țin de practicabilitatea produselor. Fiind urmate de cele de eficiență energetică și calitate.

Samsung consideră că un viitor sustenabil necesită investiții pe un spectru larg de domenii. Astfel, se concentrează pe trei direcții-cheie care pot beneficia în mod special de pe urma inovației tehnologice. Acestea sunt sustenabilitate, educație și accesibilitate.

Locuințele au devenit mult mai importante

Studiul mai arată că locuințele noastre au devenit mult mai importante pentru noi și suntem dispuși să cheltuim mai mult.

Investițiile constante ale Samsung în inovație îi permit companiei să țină pasul cu schimbările rapide. Printre aceste inovații se numără Samsung Bespoke 4-Door Flex. O combina frigorifică foarte ușor de personalizat care dispune de panouri interschimbabile și oferă posibilitatea de modularizare.

Samsung a lansat și SmartThings Cooking, un nou serviciu creat pentru a oferi o călătorie culinară specială. Un planificator de mese automat amplificat de Whisk’s Food AI, care recomandă mesele pentru întreaga săptămână și face listele de shopping cu ingredientele de care ai nevoie.

Pregătirea meselor se poate gestiona cu o singură unitate de control asupra modurilor de gătit, a temperaturilor și a setărilor de timp, dar și monitoriza întregul proces dintr-o singură privire.

Dincolo de felul în care interacționăm cu spațiile de locuit, pandemia ne-a afectat vizibil relațiile, obiceiurile familiale și modul în care ne conectăm în general cu oamenii. Multe dintre aceste schimbări vor deveni probabil o caracteristică permanentă a vieții noastre.

De asemenea, tehnologia ne-a permis să construim relații mai profunde, să devenim mai conectați cu oamenii din jurul nostru și chiar să reluăm legătura cu prieteni vechi. Socializarea prin intermediul apelurilor video va continua și după pandemie.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version