Home Videoproiectoare Epson prezintă noi videoproiectoare home cinema

Epson prezintă noi videoproiectoare home cinema

0

Epson prezintă noi videoproiectoare home cinema. Noile modele de la Epson sunt ușor de transportat și de instalat.

Modele precum Epson EB-FH06, EF-100W/B, EF-100W ATV, EF-11, EF-12, EH-LS300, EH-LS500, EH-TW5820, EH-TW750 sunt potrivite pentru orice tip de încăpere.

Aceste videoproiectoare au fost prezentate și au putut fi testate pe 3 martie 2021 în showroom-ul AV Store Herăstrău. Toate modelele folosesc tehnologia 3LCD de la Epson și surse de lumină laser sau lămpi cu durată  lungă de viaţă.

Interviu Alina Silvestru, Marketing Coordinator Epson

Epson prezintă noi videoproiectoare home cinema

„Cererea de videoproiectoare pentru acasă a crescut considerabil în ultimele 12 luni, pe măsură ce oamenii au petrecut cea mai mare parte a timpului liber în case și au căutat noi modalități de divertisment și o variație în consumul de conținut video,” a declarat Simona Decuseară, National Sales Manager la Epson România & Bulgaria.

„Ne bucurăm să venim în întâmpinarea cinefililor, gamerilor și amatorilor de evenimente sportive cu noi modele de videoproiectoare ușor de instalat și de transportat, pentru ca toți membrii familiei să poată viziona conținutul preferat în orice moment al zilei și în orice încăpere.”

„În cele două magazine fizice AVstore din București Herăstrău și Cotroceni, precum și în magazinul online, avem o gamă variată de videoproiectoare. Încurajăm clienții să ne contacteze înainte de a face o investiție atât de serioasă, pentru a beneficia de sfaturile specialiștilor noștri și a alege un model potrivit pentru spațiul pe care îl au la dispoziție și intențiile de consum al conținutului video,” a declarat Bogdan Ștefan, Managing Partner AVstore.

Epson prezintă noi videoproiectoare home cinema

Proiectoarele home cinema de la Epson vin echipate cu Android TV

Modelele EF-100B, EF-100W ATV, EF-11, EF-12 fac parte din gama EpiqVision Mini. Modelele EH-LS300 șiEH-LS500 sunt parte a gamei EpiqVision Ultra. Cele mai mici proiectoare laser 3LCD, EF-11 și EF-12 sunt portabile, datorită designului compact.

Modelul EF-12 oferă sistemul audio YAMAHA. De asemenea, poate fi folosit și ca boxă smart de sine stătătoare. În plus, funcția Android TV disponibilă pe modelul EF-100W ATV permite acces la filme, spectacole și jocuri din Google Play, YouTube și alte aplicații.

Modelul EH-LS300 este disponibil în variantele alb și negru și poate fi amplasat foarte aproape de perete. Proiectează o imagine cu diagonala de până la 120 de inci (3 metri) și este echipat cu sistemul audio YAMAHA și Android TV. Proiectorul laser EH-LS300 e cea mai nouă alternativă Epson la un televizor smart Full HD.

Modelele EB-FH06 și EH-TW750 sunt concepute pentru experiențe home cinema, gaming ocazional și alte tipuri de divertisment. EB-FH06 are o rezoluție WXGA. Modelul EH-TW750 oferă o rezoluție Full HD 1080p, pentru ca utilizatorii să poată beneficia o calitate superioară a imaginii de mari dimensiuni.

Oferă proiecții la o diagonală de până la 332 inci (8.4 metri). Calitatea imaginii se datorează tehnologiei 3LCD care oferă aceeași luminozitate pe alb și pe culoare, de la 3.300 la 4.000 lumeni.

Proiectoarele au integrate difuzoare de 2W și dispun de cel puțin un port HDMI pentru conținut video și audio digital. Astfel, asigură o conectare simplă și rapidă a consolelor de jocuri, Blu-Ray, dispozitive smart și altele.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version