Home Divertisment Evoluţie Samsung ocupă primul loc la numărul de brevete 5G

Samsung ocupă primul loc la numărul de brevete 5G

0

Samsung ocupă primul loc la numărul de brevete 5G esențiale (Standard Essential Patent – SEP). Asta arată un studiu, realizat de IPlytics, o firmă de cercetare de piață din Berlin.

Samsung ocupă primul loc la numărul de brevete 5G

Rezultatele au fost publicate într-un raport recent al IPlytics: „Cine conduce în cursa brevetelor 5G? O analiză a domeniului brevetelor esențiale 5G (SEPs) declarate și contribuțiile standardelor sale.”

De asemenea, Samsung a ocupat locul doi în alte două categorii importante. Prima categorie este cea a numărului de familii de brevete 5G acordate și active. Cea de-a doua categorie este cea a numărului de familii de brevete acordate și active cu cel puțin unul acordat de EPO (European Patent Office) sau USPTO (United States Patent and Trademark Office).

Anul trecut, Samsung a fost lider în zona brevetelor 5G acordate ca urmare a activităților de cercetare și dezvoltare a standardelor și tehnologiilor 5G.

Samsung a livrat cu succes soluții end-to-end 5G, precum chipset-uri, radiouri și componente esențiale de rețea. Samsung contribuie la dezvoltarea industriei de rețele 5G cu un portofoliul ce cuprinde produse de la rețele RAN și Core complet virtualizate, la soluții de rețele private și tool-uri de automatizare ce se bazează pe AI. Compania oferă în prezent conectivitate 5G pentru sute de milioane de utilizatori din întreaga lume.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version