Home Divertisment Aplicaţii API-ul Messenger Instagram este deschis dezvoltatorilor

API-ul Messenger Instagram este deschis dezvoltatorilor

0

API-ul Messenger Instagram este deschis dezvoltatorilor. Conturile de afaceri vor avea acces la API în etape.

API-ul Messenger Instagram este deschis dezvoltatorilor

Facebook și-a deschis API-ul Messenger pentru Instagram. Anul trecut, un test beta a permis ca 30 de dezvoltatori și 700 de branduri să aibă acces la API, inclusiv companii precum Ford și H&M. Odată cu acest anunț orice dezvoltator care dorește să înceapă să construiască platforma poate accesa instrumentul.

API-ul permite brandurilor și companiilor să acceseze instrumentele de mesagerie Instagram în aplicațiile lor de servicii și vânzări existente. Astfel, facilitând angajaților să sorteze mesajele de la clienți.

Acesta este un lucru pe care compania l-a implementat deja întreprinderilor de pe Facebook. Este un alt exemplu al modului în care Facebook reunește toate aplicațiile sale de chat disparate. De la sfârșitul verii trecute, utilizatorii au putut opta pentru noua experiență de mesagerie Instagram, permițându-le să contacteze utilizatorii Facebook care nu au conturi Instagram.

Este, de asemenea, o decizie care permite Facebook să construiască în continuare funcțiile de cumpărături ale Instagram. Potrivit companiei, 90% dintre utilizatorii Instagram urmăresc cel puțin o afacere. Facebook se pare că înclină să dezvolte acel aspect al platformei prin introducerea unor funcții precum un coș de cumpărături în aplicație.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version