Home Divertisment Online Vodafone lansează un pachet de sprijin prin jobseekers.connected

Vodafone lansează un pachet de sprijin prin jobseekers.connected

0
Vodafone lansează un pachet de sprijin prin platforma jobseekers.connected

Vodafone lansează un pachet de sprijin pentru persoanele aflate în căutarea unui job, prin platforma jobseekers.connected.

Vodafone România lansează un pachet de soluții de sprijin adresate persoanelor aflate în căutarea unui job. Acesta cuprinde orientare și ghidare în carieră, cursuri de specializare și recalificare, acces la servicii medicale în sistemul privat, dar și o ofertă comercială.

Totodată, 10 dintre utilizatorii platformei de joburi eJobs, selectați prin concurs, vor beneficia de promovarea CV-urilor lor. Promovarea va fi pe rețeaua de socializare Facebook pentru a ajunge mai rapid în atenția angajatorilor. Potrivit INS, în luna iunie a acestui an, 425.000 de persoane își căutau activ locuri de muncă.

Pentru persoanele afectate de lipsa unui loc de muncă ca urmare a pandemiei, să rămână conectate pe piața muncii, să aibă acces la cursuri de recalificare și reconversie profesională, să își găsească un job, confruntându-se în același timp cu presiunea financiară dată de lipsa locului de muncă sunt cu atât mai critice”.

Prin platforma jobseekers.connected, Vodafone își propune să îi sprijine pe aceștia în a-și dezvolta aptitudini profesionale. Asta pentru a deprinde noi abilități și în a explora oportunități de carieră în domeniul tehnologiei. Dar asigurându-le în același timp suport prin servicii medicale și de comunicații de voce și date mobile”, a declarat Nedim Baytorun, Consumer Business Unit Director, Vodafone România.

Pachetul anunțat de Vodafone România cuprinde:

Orientare și ghidare profesională

Platforma Vodafone Future Jobs Finder le dă posibilitatea utilizatorilor de toate vârstele, indiferent de nivelul de experiență sau de domeniu, să descopere ce job-uri din tehnologie sau din domeniul digital le sunt potrivite și să își construiască un CV.

Persoanele care nu au experiență în domeniul tehnologic, vor fi ajutate de Future Jobs Finder să își identifice aptitudinile și competențele transferabile și să descopere profesii în tehnologie și cursuri adaptate nevoilor lor.

Cei care nu au experiența necesară pentru a-și face un CV sau pentru a aplica pentru un job pe platformele online, pot apela la un consultant eJobs, printr-un apel la 021.9124 (tarif normal, program: luni-vineri, 09:00-17:00, cu excepția sărbătorilor legale).

Dezvoltare de competențe noi

Vodafone a extins parteneriatul exclusiv cu platforma globală de cursuri online Udemy, anunțat inițial în 2020. Furnizând acces celor aflați în căutare de job la peste 650 de cursuri de dezvoltare personală, a carierei, productivitate, abilități profesionale și de tehnologie.

Promovarea CV-urilor eJobs în social media

10 dintre utilizatorii platformei eJobs care au un CV completat, aplică la orice job până pe 31 august 2021 și se înscriu în concurs aici, vor beneficia de promovarea CV-urilor pe Facebook, bugetul alocat fiecărui câștigător fiind de 1.000 de euro.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version