Home Divertisment Aplicaţii WhatsApp dezvoltă noi opțiuni de ștergere a mesajelor

WhatsApp dezvoltă noi opțiuni de ștergere a mesajelor

0

WhatsApp dezvoltă noi opțiuni de ștergere a mesajelor. Noile funcții se regăsesc în cea mai recentă versiune beta a aplicației.

WhatsApp dezvoltă noi opțiuni de ștergere a mesajelor

Dezvoltarea funcțiilor de ștergere a mesajelor este un proces continuu pentru WhatsApp. În acest moment există opțiunea de autodistrugere a mesajelor după o săptămână. De asemenea, există și funcția de ștergere a fișierelor media după ce au fost vizualizate o dată de către destinatari.

Se pare că acum Whatsapp aduce și mai multe opțiuni. Versiunea beta a WhatsApp de la începutul acestui an a arătat semne că se lucrează la o funcție de ștergeegere a mesajelor după o zi. Cu toate astea, se pare că cel puțin încă o opțiune este în curs de dezvoltare.

WABetaInfo a descoperit o nouă funcție în cea mai recentă versiune beta a WhatsApp pentru Android. În plus față de opțiunea de ștergere după 24 de ore care a fost supusă testării în ultimele luni luni, există acum și o setare de ștergere automată după 90 de zile.

Noua setare nu este funcțională încă. WhatsApp lucrează la dezvoltarea acesteia pentru a oferi utilizatorilor posibilitatea de a șterge mesajele pe care le trimit după trei luni. Deși toate potențialele intervalele de timp pentru ștergerea automată a mesajelor sunt utile pentru informațiile delicate sau sensibile, nu există nimic care să împiedice un destinatar să salveze un mesaj care dispare prin captura de ecran.

Deși WhatsApp dezvoltă noi funcții și extinde opțiunile disponibile, nu se știe când vor fi lansate toate aceste funcții. De exemplu, funcția de ștergere a mesajelor după 24 de ore este în versiunea beta a aplicației încă din aprilie. Cu toate astea, încă nu a trecut la versiunea principală.

Este complet posibil ca noua funcție de ștergere după de 90 de zile să rămână o funcție beta pentru o perioadă destul de lungă.  

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version