Home Divertisment Aplicaţii Aplicația Google Pay este disponibilă în România

Aplicația Google Pay este disponibilă în România

0

Aplicația Google Pay este disponibilă în România. Până în prezent, soluția Google Pay era disponibilă în țara noastră prin intermediul aplicațiilor de plată ale partenerilor, bănci sau operatori de plăți electronice. Google Pay va putea fi folosită de toți utilizatorii de telefoane Android din România pentru a realiza plăți contactless sau online, într-un mod simplu și sigur.

Google Pay oferă un mod rapid de a plăti în magazine. Aceasta protejează datele de plată prin multiple niveluri de securitate. Mai mult, Google Pay simplifică păstrarea biletelor de îmbarcare și a cardurilor de loialitate.

Aplicația Google Pay, și pe Wear OS

De asemenea, odată cu disponibilitatea aplicației devine disponibil și suportul pentru Google Pay pentru dispozitivele cu sistemul de operare Wear OS. Astfel, plata cu smartwatch-ul va fi mult mai simplă. 

Google Pay oferă plăți sigure, beneficiind de o securitate construită pe mai multe niveluri. Aceasta este disponibilă în prezent în peste 30 de țări în toată lumea. De exemplu, când este utilizată pentru plata în magazin, către comerciant este trimis numărul de card virtual, nu cel real.

Dacă telefonul este pierdut sau furat, deținătorul poate să-l blocheze sau să-l șteargă folosind funcția „Găsește-mi dispozitivul”. Astfel de funcționalități ajută la păstrarea în siguranță a informațiilor sensibile. 

Aplicația Google Pay se poate descărca de aici.

Tu folosești Google Pay? Cum ți se pare? Împărtășește experiența cu ceilalți utilizatori în comentarii.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version