Home Smart Tablete Tableta Nokia T20 costă doar 1099 lei

Tableta Nokia T20 costă doar 1099 lei

0

Tableta Nokia T20 oferă calitatea clasică a unui terminal Nokia sub forma unui dispozitiv cu ecran de mari dimensiuni. Cu o gamă de funcții versatile și o autonomie de lungă durată a bateriei, Nokia T20 vă ajută să excelați la locul de muncă și să vă relaxați în timpul liber.

Tableta Nokia T20 marchează lansarea noii serii T. Aceasta este echipată cu funcții inovatoare și accesibile. Ecranul clar are rezoluție de 2K. Produsul primește trei ani de actualizări lunare de securitate și doi ani de actualizări gratuite ale sistemului de operare.

La fel ca în cazul terminalelor Nokia, securitatea și software-ul rămân o prioritate. Cei doi ani de actualizări ale sistemului de operare vin împreună cu trei ani de actualizări lunare de securitate pentru a vă proteja împotriva amenințărilor cibernetice.

Nokia T20 vine cu Google Kids Space. Aplicația este un mod de încredere pentru copii, care îi ajută să exploreze aplicații, cărți și videoclipuri pentru a-și hrăni mințile curioase. Google Kids Space funcționează în paralel cu contul Google al copilului dvs. . Părinții îl pot gestiona prin funcția de control parental Family Link.

Design Tableta Nokia T20

Noul Nokia T20 este conceput să adere la aceeași filozofie de aspect scandinav al terminalelor Nokia. Aceasta vine cu un design simplificat și pur în care fiecare detaliu, colț și finisaj este perfect conceput.

Structura solidă a corpului metallic subțire și cadrul de afișare 3D se contopesc perfect cu ecranul de mari dimensiuni.

Autonomie Tableta Nokia T20

Nimeni nu vrea să depindă de cablul de încărcare, iar cu tableta Nokia T20 acest aspect nu este o sursă de îngrijorare datorită performanțelor de durată ale bateriei. Bateria puternică de 8200 mAh a Nokia T20 permite până la 15 ore de navigare pe internet, șapte ore de apeluri tip conferință sau 10 ore de vizionare a celor mai noi filme împreună cu familia.

De asemenea, tableta vine cu încărcare mai rapidă. Asta înseamnă că puteți reveni la ceea ce este important, mai repede.

Conectează-te cu lucrurile pe care le îndrăgești

Toate detaliile vor ieși în evidență datorită ecranului Nokia T20 cu rezoluție de 2K. Nokia T20 este potrivit pentru a gestiona întâlnirile de afaceri importante. Tableta este certificată pentru protecția împotriva efectelor dăunătoare ale luminii albastre. Astfel încât să vă puteți duce sarcinile la bun sfârșit, protejându-vă totodată ochii.

Datorită difuzoarelor stereo cu OZO Playback, veți surprinde fiecare detaliu atunci când contează cel mai mult. Astfel încât să vă puteți bucura de o experiență de ascultare cu adevărat captivantă. Și, cu microfoane duale, fiți sigur că veți fi auzit când vă aflați într-un mediu zgomotos, ocolind întrebarea repetitivă „mă puteți auzi acum?”.

Tableta Nokia T20 vine cu Android Enterprise

Nokia T20 se alătură celei mai extinse flote de dispozitive recomandate Android Enterprise (AER). Aceasta îndeplinește cerințele stricte ale companiei Google, ceea ce înseamnă că este un dispozitiv în care puteți avea încredere pentru a vă susține afacerea.

Noua tabletă funcționează în armonie cu HMD Enable Pro.

Accesorii Tableta Nokia T20

Gama Micro este destinată persoanelor care își doresc gadgeturi mai mici. Completată de o casetă de încărcare foarte subțire, oferă un timp de ascultare suplimentar de 18 ore. Forma lor compactă nu afectează calitatea sunetului.

Tableta este concepută pentru a rezista în timp și pentru a oferi un plus de siguranță. Husa de protecție robustă a Nokia T20 oferă sprijin suplimentar prin integrarea perfectă a dispozitivului. Husa Flip, cu designul său versatil, păstrează aspectul tabletei ca în prima zi.

Parteneriate

Spotify le va oferi deținătorilor Nokia T20 acces la 70 de milioane de melodii și 2,9 milioane de podcast-uri. ExpressVPN va fi disponibil pe Nokia T20 cu o perioadă de probă gratuită de 30 de zile. Acesta oferiă control suplimentar asupra confidențialității dvs. online.

Preț și disponibilitate Tableta Nokia T20

Tableta Nokia T20 va fi disponibilă în România începând de la finalul lunii octombrie pe albastru. Prețul recomandat este de 1099 RON.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version