Home Smart Home Samsung prezintă Life Unstoppable: „Casa surprizelor”

Samsung prezintă Life Unstoppable: „Casa surprizelor”

0
Samsung prezintă Life Unstoppable: „Casa surprizelor”

Samsung prezintă Life Unstoppable: „Casa surprizelor” – o experiență imersivă, virtuală, care dezvăluie puternicul ecosistem Samsung de dispozitive conectate.

Astăzi, Samsung Electronics Co, Ltd. a lansat Life Unstoppable 2021, noua experiență virtuală din acest an, prin intermediul unui mini-film colorat și stilizat care prezintă „Casa surprizelor” de la Samsung.

Locuința a devenit, în ultimele 18 luni, totul pentru utilizatori. Transformându-se în școli, birouri, săli de sport și spații de divertisment. Pentru că aceștia au petrecut atât de mult timp în interiorul celor patru pereți, casa a devenit puțin prea confortabilă. Mulți europeni având nevoie de o schimbare. Experiența Life Unstoppable din acest an încearcă să le provoace inspirație celor care doresc să-și inoveze atmosfera de acasă. Cu produse care le permit utilizatorilor să „apese play”, din nou, pentru o viață plină de încântare.

Life Unstoppable: „Casa surprizelor” prezintă o familie de personaje eclectice, într-o călătorie prin casa lor vibrantă. Demonstrând modurile în care ecosistemul conectat de dispozitive Samsung îi permite acestei familii să-și dea frâu liber creativității interioare. Dar și pasiunii și să îndeplinească conceptul de Life Unstoppable.

Samsung prezintă Life Unstoppable: „Casa surprizelor”

Life Unstoppable: „Casa surprizelor” este primul mini-film de acest gen pentru Samsung, care dă viață tehnologiei în moduri nemaivăzute până acum. Experiența parcurge șase camere diferite din „Casa surprizelor”. Cu viniete interactive care prezintă fiecare o colecție de produse Samsung cu adevărat conectate. Acestea aduc bucurie și inspirație în casă. De la ecranele mobile care se rotesc și se pliază. Până la televizoarele captivante care îți taie respirația și la inovațiile electrocasnicelor care aduc încântare chiar și sarcinilor casnice mai puțin plăcute. 

„La Samsung dezvoltăm inovații care depășesc așteptările oamenilor. De la telefoane pliabile, la televizoare care arată asemenea operelor de artă când sunt oprite și mașini de spălat care îți curăță hainele mai rapid folosind doar cantitatea necesară de timp, detergent și apă. Prin intermediul Samsung „Casa surprizelor” dorim să arătăm modul în care produsele noastre conectate pun la dispoziție inovații care îi ajută pe clienți să trăiască o viață de neoprit”, a declarat Benjamin Braun, director de marketing Samsung Europa.

Produsele și serviciile Samsung sunt scoase în evidență în „Casa surprizelor”, captivantă și colorată, prin purtătorii de cuvânt ai brandului și a familiei excentrice Unstoppables: Tatăl Gym-Buff, Mama Rockstar, Magicianul Archie, Superstarul Chef Evie și oaspetele surpriză Lucha-Libre Wrestler Gran.

De-a lungul experienței, participanții sunt purtați într-o serie de viniete. Fiecare prezintă capacitățile complete ale gamei de produse Samsung 2021 care inspiră bucurie în viața familiei Unstoppables:

Cursa spațială

Modularitatea aproape magică a frigiderului Bespoke este pusă în practică atunci când bucătarul Evie rămâne fără loc în frigider pentru alimentele de la masa de seară. Iar fratele lui magician adaugă printr-o minune un alt modul unității.

Incidentul curios al tortului de zăpadă

Familia Unstoppables a pus Samsung Bespoke Jet™ la încercare atunci când, în urma pregătirii tortului de zăpadă a lui Evie, rămâne mizerie în bucătărie. Samsung Bespoke Jet™ poate face față presiunii sau nu?

Intră în acțiune

Familia este transportată în mijlocul acțiunii cu The Premiere – proiectorul de lifestyle Samsung și Soundbar-ul Q800. Acestea asigură un divertisment cu adevărat captivant în una dintre celebrele nopți de film ale familiei Unstoppables. Stârnind râsete, lacrimi și multe alte emoții.

Tatăl Colonel

Monitorul de Gaming Samsung Odyssey Neo G9 îl poziționează pe tată cu un pas înaintea concurenței. Deoarece acesta își conduce echipa către victorie cu ajutorul unui ecran curbat dinamic care îi permite să-și execute pe deplin planurile de luptă.

Pierdut în muzică

Mama se scufundată în momentele sale de relaxare alături de muzica preferată redată pe televizorul Neo QLED și pe Soundbar-ul Q950. Acestea se alătură celorlalte televizoare Samsung QLED, The Frame – cu margini unice personalizabile și The Serif. Dar, pentru că nu vrea să se bucure de acest moment singură, își aduce cei mai buni prieteni. Cu ajutorul Google Duo de pe Galaxy Z Flip3.

Superstar-ul Rock and Roll

Bespoke AirDresser îi permite mamei să-și curățe mult îndrăgita ei jachetă, Rockstar, cu abur. Așa că este pregătită pentru vizitatorul surpriză al familiei, mai târziu, în acea seară.

Bespoke AirDresser tocmai ce și-a făcut apariția la nivel global și oferă un design personalizabil. Cu funcții inteligente actualizate, precum capabilitățile AI Dry. Dar și caracteristicile AI Control care personalizează întreaga experiență de utilizare. Bespoke AirDresser iese în evidență, în „Casa surprizelor”, și cu alte caracteristici și inovații noi, precum:

  • Bespoke Jet™, un aspirator wireless premium, care vine într-o gamă de culori cu sistem de golire automată a prafului all-in-one și cu unul de încărcare a bateriei.
  • Bespoke Jet Bot™ AI+™, un aspirator avansat care identifică obiectele și se adaptează la mai multe suprafețe pentru o curățare optimizată. Utilizatorii își pot monitoriza casele în timp real, iar Stația de Curățare (Clean Station), igienică și fără atingere, poate goli automat sacul de gunoi al aspiratorului robot, captând în același timp murdăria și praful cu sistemul său de filtrare în mai multe straturi.

Cea de-a doua ediție din seria Life Unstoppable, îmbină storytelling-ul și divertismentul într-o experiență digitală interactivă. Aceasta constă dintr-o gamă largă de tehnici de la Hollywood și digitale pentru a plasa participanții în inima narațiunii.

Straturile interactive adăugate le permit oaspeților să interacționeze cu filmul în timp real. Creând, astfel, o experiență unică și antrenantă, bazată pe utilizarea creativă a tehnologiei.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version