Home Recomandăm Mai sunt 4 zile de Samsung Festival

Mai sunt 4 zile de Samsung Festival

0

Samsung Festival se desfășoară în perioada 11 – 24 iulie 2022. Consumatorii vor avea acces la oferte exclusive la cele mai noi produse de gaming și divertisment, printre care se numără cele mai noi televizoare, dispozitive mobile și accesorii Samsung.

Campania se va desfășura pentru o perioadă limitată de timp, în funcție de stocurile disponibile. Samsung Festival este ocazia potrivită pentru a achiziționa un nou televizor care să  transforme momentele de divertisment și de gaming de acasă într-o experiență de neratat.

Samsung a lansat recent Samsung Gaming Hub

Este vorba despre o platformă all-in-one de căutare a jocurilor de streaming, disponibilă pe toate televizoarele inteligente Samsung din 2022, unde utilizatorii pot descoperi și juca jocuri pe care le iubesc de la parteneri precum Xbox, NVIDIA GeForce NOW, Google Stadia, Utomik și, în curând, Amazon Luna.

Samsung Gaming Hub include aplicația Xbox, ceea ce permite consumatorilor să profite la maximum de Xbox Game Pass, chiar și fără o consolă. În cadrul Samsung Festival, vor exista  oferte la o selecție vastă de produse electrocasnice și dispozitive mobile.

Folosind codul SF28, consumatorii pot primi reduceri de:

Pentru televizoare și alte accesorii reducerile sunt de:

În plus, Samsung asigură la categoria mobile o reducere de până la 15% la pachete formate din 2 sau 3 produse pe care utilizatorii le pot alege în funcție de nevoi.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version