Home Smart Gadgets Vasco Translator V4 – Translatorul care înțelege 108 limbi

Vasco Translator V4 – Translatorul care înțelege 108 limbi

0

În videoclipul de astăzi vă prezint, de departe, cel mare util dispozitiv pe care îl poți avea cu tine când pleci în vacanță sau pur și simplu călătorești în interes de serviciu într-o țară străină. Dacă vreți să comandați un translator Vasco, folosiți codul NOOBZ5 pentru o reducere de 5%. Codul este valabil până la finalul lunii decembrie 2022, ce poate fi combinat cu alte promoții de pe www.vasco-electronics.ro.

Vasco Translator V4 este un translator universal pe care m-aș fi bucurat să îl am cu mine în cele 2 tururi pe care le-am făcut până acum în Europa. Așa cum bine știți deja, am călătorit de 2 ori prin Serbia, Croația, Slovenia, Italia, Franța, Spania, Germania, Austria, Ungaria, de altfel un tur de care suntem foarte atașați și pe care dorim să îl mai facem.

Însă, aceste 9 țări nu sunt singurele pe care ne dorim să le vizităm și revizităm. Islanda este pe listă, Marea Britanie la fel, Țările de Jos, Cehia, ca de altfel și Portugalia. Am enumerat deja câteva țări în care, deși se vorbește engleza, vă asigur că încă există locații în care e necesar să ai un translator cu tine. Spre exemplu, am avut cazări în care gazdele, deși extrem de prietenoase și primitoare, nu știau engleză, ceea ce a făcut să fie aproape imposibil să ne înțelegem mai mult decât cu privire la preluarea și predarea camerei.

Vasco Translator V4 este translatorul pe care îl poți avea cu tine pe viață, iar asta pentru că oferă internet gratuit și nelimitat pe viați și vine cu un card SIM inclus. De ținut cont este că, poți folosi translatorul oriunde există recepție pentru telefonie mobilă. În schimb, nu ai nevoie de acces la WiFi sau de un smartphone separat. Pur și simplu pornești Vasco Translator 4 și începe să traducă.

Modelul pe care îl testăm noi este Cobalt Blue

Produsul oferă suport pentru traducerea a peste 70 de limbi străine, ceea ce înseamnă că te poți conecta cu peste 90% din populația lumii. Deși arată exact ca un smartphone, Vasco Translator 4 nu este un smartphone. Este un dispozitiv de tehnologie creat special pentru persoanele care au nevoie să comunice instant, oriunde, oricând.

Acuratețea de traducere este 96%, asta datorită a 10 motoare de traducere diferite. Pronunția este foarte bună și textul tradus este pronunțat de o voce nativă. Pentru România, spre exemplu, avem o voce feminină, în vreme ce pentru Statele Unite și Marea Britanie sunt două voci masculine.

Din fericire, utilizarea translatorului universal Vasco este intuitivă și extrem de simplă. Nu trebuie să ai cunoștințe de tehnologie, iar imediat ce ai scos gadgetul din cutie, îl poți pune la treabă. Nu are nevoie de configurare, nici de aplicații pe care să le instalezi, nu ai nevoie să cumperi separat un card SIM pentru că îl are gata instalat și nu trebuie să te conectezi la nicio rețea wireless.

Ecranul Vasco Translator 4 are 5 inch, iar interfața este foarte curată. Bateria oferă o autonomie de până la 5 zile la o singură încărcare completă, iar software-ul este contant actualizat. Pentru a fi la zi cu îmbunătățirile aduse de Vasco, trebuie doar să descarci ultimele actualizări direct pe dispozitiv.

Comunicarea este posibilă datorită a 2 microfoane

Pentru traducere poți folosi atât butoanele digitale de pe display, cât și pe cele fizice de pe marginea dispozitivului. Microfoanele sunt special create pentru traducere, zgomotele de fundal fiind eliminate cu până la 99%.

Funcția MultiTalk mi se pare senzațională, mai ales când în grupul de prieteni există persoane de mai multe naționalități. Spre exemplu, pentru elevii care sunt plecați cu programe precum Work and Travel, posibilitatea să comunice fără probleme cu până la 100 de persoane și să se înțeleagă cu ele este nemaipomenită. Îmi amintesc chiar o deplasare de presă pe care am avut-o în Olanda, unde am stat la masă cu jurnaliști din Slovenia, Croația, Cehia și Ungaria, dintre care doi nu vorbeau engleză, dar o înțelegeau.

La acel moment, în anul 2018, am apelat la Google Translate, însă procesul de traducere era foarte lung și cu multe erori, ceea ce ne aducea în situația în care doar să zâmbim unii la alții, mai degrabă decât să împărtășim experiențe. În aceste situații, Vasco Translator 4 ne-ar fi salvat de multe momente penibile.

Alte scenarii în care poți folosi cu succes un astfel de dispozitiv

Atunci când lucrezi în domeniul transporturilor internaționale, dacă jobul tău presupune deplasări în țări străine, poate chiar asiatice, cum a fost cazul surorii mele pentru 2 ani de zile, cât a lucrat în Indonezia. Dacă lucrezi într-o multinațională, iar periodic mergi în țările în care compania la care lucrezi este prezentă pentru schimb de experiențe sau pentru proiecte speciale. La fel de bine îl poți folosi atunci când dorești să te relochezi într-o țară străină sau dacă te-ai căsătorit cu un partener dintr-o țară străină, căreia îi vin rudele destul de des în vizită.

Chiar avem un cuplu cu el italian, ea româncă pe care îi cunoaștem din primii lui ani în România, iar la primele noastre întâlniri, pentru că el vorbea italiana napoletană, înțelegeam mai greu ce spunea, iar el deși înțelegea unele cuvinte în română, nu știa să răspundă. Astfel că, toate conversațiile noastre se purtau prin soția lui. Acum, după câțiva ani buni de România, el a învățat limba noastră aproape nativ, însă ne întâlnim frecvent cu rudele lui care trec fix prin ce a trecut el la capitolul comunicare. Pentru astfel de momente, Vasco Translator 4 se dovedește a fi extrem de util.

Dispozitivul permite să salvezi și să trimiți traduceri prin email. De asemenea, dacă vezi un afiș pe care e scris un mesaj într-o limbă pe care nu o cunoști, îi faci o poză și jucăria traduce instant mesajul care trebuie să ajungă la tine. Spre exemplu, când ești într-un oraș a cărui limbă nu o cunoști, iar peste tot există indicatoare pe care ți-e greu să le descifrezi, Vasco te scoate din belele.

Unde stochează datele Vasco

Dacă vă întrebați unde sunt stocate datele colectate de Vasco Translator 4, ei bine există un server dedicat, conform GDPR, criptat cu SSL. Vasco dezvoltă translatore electronice din 2008, ceea ce înseamnă că vorbim deja de peste 14 ani de activitate în piață, o perioadă în care s-au adus îmbunătățiri constante produsului.

În cazul în care e nevoie să folosești dispozitivul în ploaie, nu trebuie să îți faci probleme, acesta este rezistent atât la șocuri, cât și la stropire.

Prețul translatorului universal Vasco Translator 4 la momentul publicării review-ului nostru este de 1925 lei. Livrarea este gratuită, ai drept de retur în 14 zile dacă nu ești mulțumit de produs, iar garanția este de 2 ani de zile. Reamintesc faptul că am primit inclusiv un discount de 5% din partea Vasco pentru comunitatea noastră. Dacă plasezi o comandă pe www.vasco-electronics.ro până la finalul lunii decembrie 2022, folosește codul NOOBZ5 și primești discount 5% care se adaugă la celelalte reduceri de pe site.

La finalul videoclipului de mai sus, vălas cu o demonstrație în engleză, spaniolă, italiană și germană pentru Vasco Translator 4, să vă faceți o idee cât de simplu și rapid puteți comunica cu orice persoană care nu stăpânește limba voastră maternă. Aștept cu interes feedback-ul vostru în comentarii sau dacă aveți întrebări pentru producătorul Vasco, acestea pot fi indexate în comentarii și cu siguranță veți primi răspunsuri.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version