Home Monitoare AOC anunță gama de monitoare profesionale P3

AOC anunță gama de monitoare profesionale P3

0

AOC anunță gama profesională P3 cu șapte noi monitoare în trei dimensiuni diferite: 24″/60,4 cm –  24P3CW, 24P3CV și 24P3QW; 27″/68,6 cm –  Q27P3CW, Q27P3CV și Q27P3QW; 34″/86,4 cm ultrawide – CU34P3CV

Monitoarele dispun de panouri IPS sau VA cu ramă îngustă pe trei laturi ce oferă culori vii și unghiuri de vizualizare largi de 178°/178° pentru un confort sporit în realizarea sarcinilor precum redactare text, programare, lucrări grafice și multe altele. În timp ce suporturile ergonomice permit o utilizare practică, hub-urile USB 3.2 cu 4 porturi de pe toate modelele oferă o flexibilitate suplimentară în orice mediu de lucru.

Monitoarele ies în evidență prin prezența camerelor web încorporate de 2 MP sau 5 MP cu suport Windows Hello, ieșire DisplayPort, pentru a conecta mai multe monitoare (daisy chain) și a conectorului cu funcție de andocare USB-C pentru a transforma un stil de lucru bazat pe laptop într-unul bazat pe desktop cu ajutorul unui singur cablu. Noile modele P3 sunt livrate în ambalaje sustenabile și sunt certificate în conformitate cu cele mai recente reglementări de mediu cum ar fi EPA, EnergyStar 8, TCO 9.0 și EPEAT.

Modele recente P3 sunt disponibile în trei categorii principale:

Modelele QW dispun de o cameră web înclinabilă de 2 MP (Full HD) cu suport Windows Hello pentru un confort și securitate sporită și două difuzoare de 5 W pentru un sunet bogat în conferințele online.

Modelele CV dispun de o stație de andocare USB-C încorporată ce oferă un conector RJ-45 pentru a direcționa conexiunea de rețea prin USB-C, Power Delivery de 65 W pentru a încărca și a alimenta notebook-urile compatibile și o ieșire DisplayPort pentru a atașa încă un ecran (daisy chain). Modelul ultrawide CU34P3CV prezintă un comutator KVM încorporat pentru a controla două computere cu un singur set de periferice. Experiența multimedia este completată de două difuzoare de 2W

Modelele CW integrează ambele caracteristici și au avantajul unei camere web înclinabile, de 5 MP (QHD) cu rezoluție mai mare, cu suport pentru Windows Hello, două difuzoare de 5 W și aceeași stație de andocare USB-C ca și modelele CV cu Power Delivery de 65 W și ieșire DisplayPort.

Proiectate pentru conferințe

Spațiile de lucru moderne înseamnă întâlniri online și apeluri video. Modelele accesibile QW 24P3QW (23,8″ cu panou IPS Full HD) și Q27P3QW (27″ cu panou IPS QHD) utilizează o cameră web stil pop-up 2 MP Full HD cu suport Windows Hello și 2 difuzoare de 5W. Tehnologia de recunoaștere facială Windows Hello le permite utilizatorilor să își deblocheze computerul Windows pur și simplu uitându-se la camera web, sporind astfel securitatea și ușurința de utilizare. Ambele modele se potrivesc într-un scenariu cu sisteme desktop fixe, unde conferințele video pot ocupa o mare parte din rutina zilnică.

Modelele CV fără cameră web încorporată 24P3CV (23,8″ cu panou IPS Full HD), Q27P3CV (27″ cu panou IPS QHD) și CU34P3CV (34″ cu panou VA UW-QHD) sunt perfect adaptate pentru a fi utilizate în birouri flexibile și spații de lucru comune. Pe lângă intrările comune precum HDMI și DisplayPort, aceste modele dispun de o intrare USB-C. Datorită hub-ului USB 3.2 Gen 1 cu 4 porturi încorporate, utilizatorii beneficiază de următoarele avantaje atunci când își conectează laptopul cu ajutorul unui singur cablu USB-C:

  • Afișajul poate fi extins la monitor
  • Laptopul poate fi încărcat (până la 65 W)
  • Laptopul poate obține acces la rețea sau la internet datorită intrării RJ-45 a monitorului
  • Laptopul poate accesa dispozitivele conectate la hub-ul USB (cum ar fi tastatura, mouse-ul, imprimanta, căștile etc.).

În locul ieșirii DisplayPort (daisy chain), modelul ultrawide CU34P3CV permite utilizatorilor să controleze mai multe surse video (de exemplu doua sisteme desktop) cu ajutorul unui comutator KVM integrat.

Într-un mediu de lucru flexibil, în anumite zile, utilizatorii își pot lua acasă laptopul de muncă, iar în altele pot lucra de la birou. Acest tip de muncă necesită o trecere rapidă și ușoară de la configurația laptopului la cea a desktop-ului.

În același timp, necesită o cameră web de înaltă calitate pentru întâlnirile online atât la birou, cât și acasă. Modelele CW cu andocare USB-C și cameră web încorporată oferă experiența optimă în acest sens. Modelul 24P3CW (23,8″ cu panou IPS FullHD) șimodelul Q27P3CW (27″ cu panou IPS QHD) sunt echipate cu camere web de 5 MP și 2 difuzoare de 5W.

În plus, ieșirea DisplayPort permite conectarea unui monitor secundar fără a trasa un cablu în plus către sursă. De exemplu, un laptop compatibil andocat prin USB-C poate transmite semnalul video către monitorul principal și mai departe către monitorul secundar cu ajutorul ieșirii DisplayPort. Alternarea de la un flux de lucru bazat pe laptop la unul productiv de tip desktop se poate realiza ușor cu doar un singur cablu.

Design durabil și elegant

Design-ul seriei P3 se potrivește în orice mediu, fie că este biroul de acasă sau cel de la muncă. Baza compactă are un aspect elegant iar marginile înguste ale ecranului permit o tranziție discretă în cazul aranjamentelor cu mai multe monitoare. Pentru a reduce dezordinea, suportul oferă o deschidere pentru gestionarea cablurilor iar pentru o utilizare confortabilă se poate înclina, regla pe înălțime (150 mm), roți complet la 180° și pivota (90°) (cu excepția modelului ultrawide CU34P3CV).

Conectivitate și confort

Modelul CU34P3CV dispune de un panou VA curbat 1500R și opțiuni de conectivitate variate. Datorită dimensiunii ultrawide mari, necesitatea unui ecran secundar este eliminată iar ieșirea DisplayPort înlocuită, cu un comutator KVM. Opțiuni precum Picture-in-Picture și Picture-by-Picture sunt prezente pentru o productivitate sporită.

Utilizând un aspect ultrawide (21:9) și o rezoluție ridicată (3440×1440), împreună cu o rată de reîmprospătare mai mare (100 Hz), precum și un contrast mai mare (3000:1), modelul CU34P3CV este, un candidat excelent pentru vizionarea de filme sau pentru a juca jocuri captivante în afara orelor de lucru. În timp ce 24P3CV și Q27P3CV oferă difuzoare duble de 2W, CU34P3CV are difuzoare de 5W pentru o experiență multimedia mai completă.

Toate modelele utilizează tehnologia FlickerFree împreună cu modul LowBlue și oferă suporturi ergonomice sau opțiuni de montare VESA.

Modelele din seria P3 vor fi disponibile începând cu luna martie la prețurile recomandate de mai jos:

24P3CW: 1627 lei

Q27P3CW: 2171 lei

24P3CV: 1429 lei   

Q27P3CV: 2072 lei

CU34P3CV: 2715 lei

24P3QW: 1330 lei

Q27P3QW: 1825 lei

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version