Home Homepage Samsung Galaxy S23 sunt disponibile în România

Samsung Galaxy S23 sunt disponibile în România

0

Noua serie de telefoane Galaxy S23 lansată recent de Samsung Electronics este acum disponibilă comercial și în România. Lansarea locală a seriei a avut loc în cadrul unui eveniment cu tematică cyberpunk, în cadrul căruia participanții au fost invitați să exploreze Night Land, un univers inspirat de lumea gaming-ului.

Ne bucurăm de entuziasmul cu care a fost primită noua serie Galaxy S23, iar numărul mare de precomenzi confirmă acest lucru. Această nouă serie oferă cele mai bune specificații de gaming, de productivitate și de fotografie pe care care le-am pus vreodată pe un smartphone Galaxy.”, declară Tiberiu Dobre, Head of MX Division în cadrul Samsung România și Bulgaria.

În urmă cu un an, precomenzile pentru seria Galaxy S22 au reprezentat un real success pentru companie, care a reușit să dubleze numărul de comenzi înregistrate față de seria Galaxy S21 încă din prima săptămână de pre-comandă. Anul acesta, Samsung anunță că rezultatele sunt chiar mai ridicate decât  cele ale anului precedent, iar dintre precomenzile înregistrate în 2023, 60% au optat pentru Galaxy S23 Ultra, varianta de top a seriei.

Galaxy S23 Ultra cu noul său senzor Adaptive Pixel de 200MP și emblematicul S Pen încorporat, alături de Galaxy S23+ și Galaxy S23 formează seria care redefinește experiența premium pe un telefon. Seria Galaxy S23 dispune de camere foto care oferă utilizatorilor mai multă libertate în a-și explora creativitatea, dar și cea mai rapidă grafică mobilă din lume datorită platformei mobile Snapdragon® 8 Gen 2 pentru Galaxy. În același timp,  design-ul noii serii amintește de angajamentul Samsung în ceea ce privește sustenabilitatea, pentru producția de componente pentru noile telefoane folosindu-se cea mai mare cantitate din materiale reciclate în comparațiile cu seriile Galaxy anterioare.

Disponibilitate

Fanii Galaxy se vor putea bucura de orice model din seria S23 cu rate începând de la 196 lei/lună și de un discount de 40% la asigurarea Samsung Care+ timp de 2 ani, împotriva daunelor accidentale și a furtului.

Noile telefoane pot fi cumpărate din magazinele Samsung sau online pe samsung.com, dar și de la parteneri.

Acestea vin în patru nuanțe mate inspirate din natură: Phantom Black, Cream, Green și Lavender.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version