Home PC Laptopuri Toshiba Satellite W30t, un hibrid care promite

Toshiba Satellite W30t, un hibrid care promite

0

Toshiba Satellite W30t este un hibrid tabletă-laptop cu Windows 8.1.
Deși nu suntem foarte încânțati de Windows 8.1, seria de portabile pe care vine instalat ne place la nebunie, mai ales hibrizii, cărora noi le vedem un viitor strălucit în lumea mobilă.

Satellite W30t are specificatii rezonabile, care încep cu procesor Haswell generația 4 I3-4020Y și un hard de 500 GB.

Display-ul IPS de 13.3 inch, are o rezoluție de 1366 x 768 pixeli și din punctul nostru de vedere ar fi putut avea 15 inch.

La capitolul conectică și porturi, Toshiba nu a dezamăgit niciodată și lucrul aceste se vede și în cazul de față, pentreu că avem 1 micro HDMI, 1 micro-USB, 1 USB 2.0, 1 USB 3.0 și un slot de card micro SD.

Foarte intersant este faptul că acest hibrid are două baterii, una integrată în display-ul care se detașază, transformându-se în tableta și una integrată în tastatură, fiecare baterie având mufa separată de alimentare. Producătorul susține că hibridul are o autonomie de 7 ore cu amândouă bateriile în uz.

Acest design constructiv, face din W30t un device greu, având în vedere că trebuie să cari 2 baterii. În plus de asta, se adaugă și carcasă de metal, ceea ce din punctul nostru de vedere este un plus, pentru că dă un sentiment de obiect indestructibil.
Sistemul de operare este Windows 8.1, iar cei 4 GB de RAM DDR3 la 1600MHz sunt suficienți pentru a asigura o funcționare optimă indiferent de aplicațiile rulate.

Am instalat Modern Warfare 2, însă a trebuit să jucăm cu setările în low, la 1024/768, pentru a obține în jur de 25-30 fps. Cu Legacy of Kain: Defiance am avut succes, având 35-40 fps la rezoluție maximă, adică 1366/768.

Concluzia? Pentru cei care vor un hibrid de zi cu zi, pe care să se poată juca, fără pretenții, din când în când, să poată viziona filme HD sau să folosească un Photoshop, să meargă la o întâlnire de afaceri și să proiecteze un spot video, Toshiba Satellite W30t este o alegere bună.

Nu putem însă acorda un număr de stele sau o notă pentru că nu-i cunoaștem încă prețul. În plus de asta, nu am terminat testele.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version