Home Divertisment Aplicaţii Smartfx, becul cu 16 milioane de culori, schimbă instant atmosfera

Smartfx, becul cu 16 milioane de culori, schimbă instant atmosfera

0

Cum poți schimba atmosfera din casa ta în orice moment al zilei? Pasionații de tehnologie se vor bucura cu siguranță de becul cu 16 milioane de culori un nou gadget de pe Smfx. Acest bec mic este transformat într-o sursă de lumină magică cu ajutorul unei aplicații pe care o poți descărca și tu.

”Folosind aplicația, poți stinge și aprinde becul, poți schimba culorile, poți opta de la cele mai deschise și luminoase, la cele mai în închise. Lumina albastră este folositoare pentru cei care vor să muncească sau să studieze, galbenul facilitează relaxarea, în timp ce multe alte culori sunt potrivite pentru sărbători și petreceri, vizionat filme, și chiar lumină de veghe. Pe Mode-ul Disco, becul își schimbă lumina pentru a se potrivi cu muzica și sunetul, făcând-o perfectă pentru petreceri.”

Aruncă o privire în video-ul de mai jos pentru a vedea cum funcționează.
Ușor de instalat și de utilizați, becul de lumină LED se potrivește în orice încăpere, pur și simplu înlocuiește orice bec din casă cu el și descarcă aplicația SMFX  pentru a putea să îl controlezi.

Aplicația le permite utilizatorilor să controleze până la 25 de aștfel de becuri de pe smartphone sau tabletă. Mai mult decât atât, becul poate fi setat să se potrivească cu obiceiurile de zi cu zi: ”Setează un timp pentru ca becul să se stingă, sau să se aprindă și să se stingă la anumite ore pe parcursul zilei, la orice culoare dorești.”

Durata de viață a unui astfel de bec este de 25.000 de ore și consumul este de doar 10% din energia unui bec de iluminat standard. Dacă simți că trebuie să îi oferi mai multă personalitate casei tale, poți cumpăra produsul de aici pentru doar 59 de dolari.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version