Home Divertisment Aplicaţii Google aduce îmbunătăţiri browser-ului Chrome

Google aduce îmbunătăţiri browser-ului Chrome

0

Google va îmbunătăţi experienţa de navigare în browserul Chrome.

Google urmăreşte să perfecţioneze permanent experienţa pe care utilizatorul o are în momentul în care utlizează produsele sale. Astfel, Se doreşte implementarea Pointer Events, o funcţie pe care Microsoft a introdus-o pentru Internet Explorer.

De regulă, supportul general touch-ul tabletelor oferă o performanţă de scroll destul de sclabă pentru Chrome. Google vrea să schimbe acest lucru prin introducerea Pointer Events.

Pointer Events oferă mai multe avantaje tehnologice faţă de Touch Events şi Mouse Events, care sunt folosite în prezent. Publicaţia The Verge a scris despre Google că a preferat să îşi concentreze eforturile pe implementarea Touch Events, o metodă folosită de Apple pentru browserul Safari. Microsoft, Mozilla şi Opera au implementat Pointer Events.

Odată cu implementarea acestei funcţionalităţi, scroll-ul şi interacţiunea prin atingere ar trebui să îmbunătăţească cu mult browserul Chrome. Google a aifrmat că decizia a fost luată pe baza feedback-ului primit de la comunitatea web.

Google priveşte cu optimismimplementarea noului standard, alături de supportul existent pentru Touch Events, fără să afecteze performanţele. Totuşi, utilizatorii nu vor sesiza schimbarea imediat. Compania vrea să testeze în timp pe mai multe versiuni de Chrome.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version