Home Homepage Samsung Galaxy A8 dispozitiv mid-range cu tehnologie de top

Samsung Galaxy A8 dispozitiv mid-range cu tehnologie de top

0

Samsung Galaxy A8 (SM-A800F) va avea senzor pentru amprentă, şi nu va mai fi exclusiv pentru Asia.

Cel puţin asta susţine o sursă citată de publicaţia Sammobile.com. La începutul anului a circulat o informaţie potrivit căreia Samsung doreşte să diversifice gama dispozitivelor metalice Galaxy A.

Citeşte şi Samsung lansează două noi culori pentru Galaxy S6 şi S6 Edge

Publicaţia Sammobile.com a obţinut informaţii, de la o sursă, potrivit căreia există un astfel de dispozitiv, iar acesta este Galaxy A8. Iniţial, sursa spunea că acest dispozitiv va fi disponibil exclusiv pe piaţa din Asia, dar, în final, dispozitivul va fi lansat pe mai multe pieţe din Asia şi Europa.

Seria Galaxy A este considerată un real succes pe piaţa dispozitivelor mid-range, iar acest lucru lasă loc unei game întregi de dispozitive care să umple acest segment.

Citeşte şi Phablet-urile câştigă teren în faţa smartphone-urilor clasice

Elementul de noutate este că dispozitivul Galaxy A8 va avea un scanner de amprente, la fel ca cel de la Galaxy S6, ceea ce înseamnă că va dispune de senzor touch. Galaxy A8 ar putea avea support pentru teme, la fel ca toate telefoanele de top de la Samsung.

Samsung Galaxy A8 va avea un display Full HD Super AMOLED de 5.7inch, montat pe un cadru metalic de 5.9mm. „Sub capotă” va avea un procesor Snapdragon 615 octa-core 64-bit şi 2GB RAM.

Citeşte şi Samsung va actualiza camerele pentru Galaxy S6 şi S6 Edge, cât de curând

Camera foto principală are 16MP, iar ce frontală numai 5MP. Capacitatea de stocare este de 16GB, iar dispozitivul vine cu cenctivitate LTE. Bateria care alimentează Galaxy A8 va avea o capacitate de 3050 mAh, iar sistemul de operare va fi Android 5.0.

Majoritatea acestor specificaţii le găsim şi pe dispozitivele Galaxy Note 4 şi Galaxy A7, iar în funcţie de preţul pe care Samsung îl stabileşte pentru acest dispozitiv, Galaxy A8 poate fi un competitor foarte bun pe piaţa dispozitivelor mid-range.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version