Home Homepage Când ar putea fi lansat iPhone 6S

Când ar putea fi lansat iPhone 6S

0

Apple se află tot timpul în centrul speculaţiilor cu privire la produse, data de lansare sau concurenţa. Odată cu apropierea Conferinţei Dezvoltatorilor 2015, organizată de Apple, au apărut şi informaţiile despre lucrurile la care ne-am putea aştepta.

Cele mai noi informaţii sunt despre dispozitivul iPhone. Cum nu avem o dată certă nici despre lansarea iOS 9, speculaţia s-a extins şi asupra celui mai popular dispozitiv de la Apple, respectiv iPhone 6.

Citeşte şi Apple Watch se lansează în încă 7 ţări din 26 iunie

Viitorul smartphone se va numi iPhone 6s. Camera principală va avea 16 megapixeli, iar memoria RAM va fi de 2GB. În afara procesorului, a camerei foto şi memoriei RAM, dispozitivul nu va primi îmbunătăţiri majore.

O informaţie, care nu a fost confirmată încă este că dispozitivul iPhone 6s va fi lansat pe 25 septembrie 2015. O altă informaţie spune că aceasta ar fi data la care ar fi disponibilă opţiunea de precomandă. În orice caz, din experienţă, una dintre cele două este informaţia corectă.

Citeşte şi iPhone 7 Concept: Cele mai interesante inovaţii

Informaţia s-ar fi scurs de la un operatorul de telefonie mobilă Vodafone din Marea Britanie, care îşi pregăteşte angajaţii pentru lansarea următorului dispozitiv iPhone. Emailul nu a fost văzut de nimeni, ceea ce nu face această informaţie 100% credibilă.

Ceea ce ne atrage atenţia este că operatorul face referire la noul dispozitiv sub forma de „noul iPhone”, ceea ce înseamnă că Vodafone fie nu ştie cum se va numi noul dispozitiv, fie chiar aceasta va fi noua denumire a dispozitivului.

Nu există o confirmare despre o dată de lansare a dispozitivului iPhone6s Plus, pe lângă „noul iPhone”, dar lucrurile de vor limpezi cu timpul.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version