Home Divertisment Evoluţie Samsung aduce arta digitală mai aproape de public

Samsung aduce arta digitală mai aproape de public

0

Prin intermediul gamei de top a televizoarelor Samsung,  creațiile digitale vor putea fi redate în forma cea mai apropiată de viziunea artiștilor.

Prin acest demers, Samsung își propune să aducă arta digitală mai aproape de pasionații de artă, demonstrându-le că aceasta își poate găsi locul chiar în locuința lor. Publicul este invitat să selecteze operele propuse de către ambasadorii campaniei: Janina Nectara, Maurice Munteanu, Cristina Bazavan și Sânziana Pop și de curatorii Galeriei Artmark.

Arta digitală poate fi exprimată în cel mai mic detaliu prin intermediul televizoarelor Samsung SUHD, definite atât printr-un design minimalist, cât și printr-o tehnologie avansată care asigură un contrast puternic, o luminozitate sporită, culori și detalii mai intense.

Tehnologia nano-cristal a televizoarelor SUHD permite transmiterea unei game variate a culorilor, redând cea mai pură imagine și cea mai eficientă luminozitate disponibilă în prezent. Această tehnologie le oferă telespectatorilor cu până la de 64 de ori mai multe nuanțe ale culorilor decât televizoarele UHD obișnuite.

Tehnologia de redare SUHD analizează automat nivelul de luminozitate a imaginilor pentru a reduce consumul de energie, afișând un contrast excelent și luminozitate de până la 2,5 ori mai bună decât a televizoarelor obișnuite.

Janina Nectara, Maurice Munteanu, Cristina Bazavan și Sânziana Pop, împreună cu doi specialiști Artmark, Ioana Ciocan și Mihai Zgondoiu, au fost provocați să descopere artiști digitali talentați din România. În cadrul seminarului interactiv susținut de specialiștii Artmark, cei patru ambasadori au avut ocazia să învețe care sunt lucrurile care definesc și valorifică o creație digitală.

Astfel, ei au avut parte de o introducere în lumea artei, iar misiunea lor a fost de a descoperi 12 artiști digitali care să își dorească să își expună creațiile proprii pe gama de top Samung.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version