Home Homepage Facebook susţine mândria gay – Aşteaptă-te să vezi curcubeie weekend-ul acesta

Facebook susţine mândria gay – Aşteaptă-te să vezi curcubeie weekend-ul acesta

0

Ca să nu se lase mai prejos decât Google cu rezultatele la căutările cu privire la sărbătorirea căsătoriilor gay, Facebook îşi ajută utilizatorii să transforme pozele de profil în embleme ale mândriei gay.

Reţeaua de socializare a dezvăluit vineri o nouă funcţie, care le permite utilizatorilor să aplice un filtru curcubeu pe poza de profil de pe pagina de socializare.

Citeşte şi: Facebook lansează Moments, aplicaţia bazată pe recunoaşterea facială

Filtrul simbolizează, de fapt, steagul mândriei gay şi este disponibil cu doar două zile înainte de parada anuală gay de la New York.

„Ţara noastră a fost construită pe promisiunea că toţi oamenii sunt creaţi egali, iar astăzi am făcut încă un pas spre atingerea acestei promisiuni.

Sunt atât de fericit pentru toţi prietenii şi orice alte persoane din ţară care pot sărbători dragostea şi pot fi recunoscute ca şi cupluri egale de lege.

Citeşte şi: Facebook Messenger poate fi folosit fără să ai cont Facebook

Mai avem încă multe de făcut pentru a atinge egalitatea adevărată pentru toate persoanele din comunitatea noastră, dar ne deplasăm în direcţia potrivită”, a declarat Mark Zukerberg într-un mesaj adresat fanilor de pe Facebook.

Şi preşedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, sărbătoreşte pe Facebook mândria gay şi împărtăşeşte bucuria cu fanii săi.

obama

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version